• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık HCG kaç olunca kese görünüyor bilgisi olanlar lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Busraks

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
312
101
18
Kizlar bat 2 gün geciktiğinde cuma günü sonucum 24,01 çıkmıştı 2 gün sonra yani pazar günü bugün yaptirdigimda 71,96 çıktı sağlıklı ilerliyor denildi ama doktora daha hiç gitmedim kese gorunmicegi için siz ne zaman gittiniz bilgi verir misiniz lütfen

Kizimda 1000 o gecince gitmistim alttan muayenede cikmisti 1000 diye biliyorum

Kizlar bat 2 gün geciktiğinde cuma günü sonucum 24,01 çıkmıştı 2 gün sonra yani pazar günü bugün yaptirdigimda 71,96 çıktı sağlıklı ilerliyor denildi ama doktora daha hiç gitmedim kese gorunmicegi için siz ne zaman gittiniz bilgi verir misiniz lütfen
1500 kadar oldugunda gorunur. bu da haftaya pazartesı gıdersenız gorebılecegınız anlamına gelır. bana gore 12 13 gun olmus dollenme olalı bu sayıyıa gore. gec dollenme gıbı. hayırlı saglıklı evlat olsun ınsallah :)

1500 kadar oldugunda gorunur. bu da haftaya pazartesı gıdersenız gorebılecegınız anlamına gelır. bana gore 12 13 gun olmus dollenme olalı bu sayıyıa gore. gec dollenme gıbı. hayırlı saglıklı evlat olsun ınsallah :)

Teşekkür ederim yorumunuz için babada geç döllenme gibi geldi sat 25 temmuz ona göre 4 haftalık olması gerekiyor ama benimde suanki degerime göre 15 günlük falan o zaman şimdi birde 3 gün sonra test yaptiriyim

Back