Hcg düzensiz artış

asliky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
5
0
36
31
Merhaba, şu an 5+4 günlük gebeyim hcg değerlerim 178 den 389 dört gün sonra 1570 iki gün sonra 1790 şeklinde arttı doktor yüksek ihtimal düşer diyor bu şekilde olup normale dönen var mı?

Aslında iki gün öncesine kadar güzel artmış canım ama son artış baya düşük denir normalde keseyi görmen gerekirdi hayırlısı bakalım inşallah düşmez iki gün sonra tekrarla derim testi

Kese göründü hem de baya belirgin ama doktor düşecek diyor. Genelde kese görününce sorun yok diyorlar ama neden öyle dedi bilmiyorum.

Hmm son artışın az ya Cnm doktor da ona sebeb öyle demiştir bekle bakalım iki gün sonra tekrarla bence

2 3 gun sonra tekrar ultrasona girin kesede bozulma varsa görülür hemen umutsuzluga kapilmayin dua edin

İyi de kese gorundukten sonra neden beta hcg takibi yapiliyor ki
Surekli beta hcg takibi yapilamaz ki

İyi de kese gorundukten sonra neden beta hcg takibi yapiliyor ki
Surekli beta hcg takibi yapilamaz ki
Kesede sorun olup hcg dusebilir bos gebelik olabilir ya da dr un takip etmek istedigi bir durum olabilir

Evet ama onu usg takipleriyle degerlendirmeli bence boyle cok gergin degil mi
Zaten keseyi görmüş ama neye dayanarak düşecek dedi bilmiyorum .Boyle bir dr um olmasini istemezdim .Tahlilde yanlışlık olabilir mi cunku gecende burda bi arkadas hcg kontrolu icin gidiyor ve 300 500 lerdeyken 20 ye dusuyor meger tahliller karışmış. Olur mu olur

Aynen ya ben de geriliyorum iste
Ben de mesela bi tek beta hcg baktirdim gecen hafta 480 cikti bi daha baktirmadim
Bugün rastgele bir radyolog ustten bakti kese olusmus gibi dedi
Persembe de kadin dogum doktoruma gidicem
Geriliyorum beta hcg sonucu beklerken napim :))

Bence gitmeden 1 kez daha verin ki keseyi gorcek kadar artmamissa bir kac gun erteleyin randevunuzu.ben cok zor hamile kaldığım icin idrarda gordukten sonra kese gorene kadar verdim kan

Bence gitmeden 1 kez daha verin ki keseyi gorcek kadar artmamissa bir kac gun erteleyin randevunuzu.ben cok zor hamile kaldığım icin idrarda gordukten sonra kese gorene kadar verdim kan

Ya aslında oyle yapacaktim ama bugün radyolog gorunce bi de makine kotu dedi sıkışık da degilsin dedi ona ragmen gorunce ondan persembeye aldim zaten İnsallah gozukur

Malesef kese bir haftada hiç gelişmemiş ve kürtajla aldılar.. Benim gibi merak eden olursa diye sonucu yazayım dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…