Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesede sorun olup hcg dusebilir bos gebelik olabilir ya da dr un takip etmek istedigi bir durum olabilirİyi de kese gorundukten sonra neden beta hcg takibi yapiliyor ki
Surekli beta hcg takibi yapilamaz ki
Kesede sorun olup hcg dusebilir bos gebelik olabilir ya da dr un takip etmek istedigi bir durum olabilir
Zaten keseyi görmüş ama neye dayanarak düşecek dedi bilmiyorum .Boyle bir dr um olmasini istemezdim .Tahlilde yanlışlık olabilir mi cunku gecende burda bi arkadas hcg kontrolu icin gidiyor ve 300 500 lerdeyken 20 ye dusuyor meger tahliller karışmış. Olur mu olurEvet ama onu usg takipleriyle degerlendirmeli bence boyle cok gergin degil mi
Zaten keseyi görmüş ama neye dayanarak düşecek dedi bilmiyorum .Boyle bir dr um olmasini istemezdim .Tahlilde yanlışlık olabilir mi cunku gecende burda bi arkadas hcg kontrolu icin gidiyor ve 300 500 lerdeyken 20 ye dusuyor meger tahliller karışmış. Olur mu olur
Bence gitmeden 1 kez daha verin ki keseyi gorcek kadar artmamissa bir kac gun erteleyin randevunuzu.ben cok zor hamile kaldığım icin idrarda gordukten sonra kese gorene kadar verdim kanAynen ya ben de geriliyorum iste
Ben de mesela bi tek beta hcg baktirdim gecen hafta 480 cikti bi daha baktirmadim
Bugün rastgele bir radyolog ustten bakti kese olusmus gibi dedi
Persembe de kadin dogum doktoruma gidicem
Geriliyorum beta hcg sonucu beklerken napim :))
Bence gitmeden 1 kez daha verin ki keseyi gorcek kadar artmamissa bir kac gun erteleyin randevunuzu.ben cok zor hamile kaldığım icin idrarda gordukten sonra kese gorene kadar verdim kan
InsallahYa aslında oyle yapacaktim ama bugün radyolog gorunce bi de makine kotu dedi sıkışık da degilsin dedi ona ragmen gorunce ondan persembeye aldim zaten İnsallah gozukur
Gecmis olsunMalesef kese bir haftada hiç gelişmemiş ve kürtajla aldılar.. Benim gibi merak eden olursa diye sonucu yazayım dedim..