• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg değerlerim

aysenazz0606

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
48
1
6
29
Arkadaşlar tam 3 aylık bir gebelikten şüpheleniyordum kan testi yaptırdım ve hcg değerim 0.41 çıktı hamile değil miyim yani ?

Ah sorma. Adet oldum ama o kadar çok psikolojim bozuldu ki... Kan testine bile güvenmez oldum ve hala tedirgin oluyorum. Tamamen psikolojil oluyor sanırım :(

Merhaba hamile olduğumu rast gele öğrendim beta hcg değerim 283 çıktı. Sonra kadın doğuma muayene oldum beta hcg 193 e düşmüş. Düşük yapcaksin yada dış gebelik olabilir dediler. Düzelme olasılığı yokmu kesin hamilelik sonlanicakmi

evet maalesef hcg düşüyorsa gebelik sonlanır
Merhaba hamile olduğumu rast gele öğrendim beta hcg değerim 283 çıktı. Sonra kadın doğuma muayene oldum beta hcg 193 e düşmüş. Düşük yapcaksin yada dış gebelik olabilir dediler. Düzelme olasılığı yokmu kesin hamilelik sonlanicakmi

herkese merhaba aranıza yeni katıldım..Bugün BETA HCG TESTİ yaptırdım.test sonucunu aldığımda çıkan rakam 3712.1 bu benim kaç aylık hamile olduğumu gösteriyor? Bu konuda bilgisi olan var mı?

Back