Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ah sorma. Adet oldum ama o kadar çok psikolojim bozuldu ki... Kan testine bile güvenmez oldum ve hala tedirgin oluyorum. Tamamen psikolojil oluyor sanırım
Merhaba hamile olduğumu rast gele öğrendim beta hcg değerim 283 çıktı. Sonra kadın doğuma muayene oldum beta hcg 193 e düşmüş. Düşük yapcaksin yada dış gebelik olabilir dediler. Düzelme olasılığı yokmu kesin hamilelik sonlanicakmi
Merhaba hamile olduğumu rast gele öğrendim beta hcg değerim 283 çıktı. Sonra kadın doğuma muayene oldum beta hcg 193 e düşmüş. Düşük yapcaksin yada dış gebelik olabilir dediler. Düzelme olasılığı yokmu kesin hamilelik sonlanicakmi
herkese merhaba aranıza yeni katıldım..Bugün BETA HCG TESTİ yaptırdım.test sonucunu aldığımda çıkan rakam 3712.1 bu benim kaç aylık hamile olduğumu gösteriyor? Bu konuda bilgisi olan var mı?