• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık HCG değerin sizce norma mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

havva10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
7
3
1
34
Merhaba kızlar. 28 günde bir adet oluyorum. Klomen kullandık bu ay. Adetin 25. Günü bhcg 15 çıktı. 27. Gün 60 sizce 4 kat artması normal mi genelde 2 kat diyorlar. Dış gebelikten de korkuyorum. Sağ kasık ağrısı var karın ağrısı pek yok. Bugün adet günüm normalde daha önceden sivilce çıkardı çıkmadı ama bugün 2 tane sivilcem var birde biraz karın ağrım başladı.

Merhaba kızlar. 28 günde bir adet oluyorum. Klomen kullandık bu ay. Adetin 25. Günü bhcg 15 çıktı. 27. Gün 60 sizce 4 kat artması normal mi genelde 2 kat diyorlar. Dış gebelikten de korkuyorum. Sağ kasık ağrısı var karın ağrısı pek yok. Bugün adet günüm normalde daha önceden sivilce çıkardı çıkmadı ama bugün 2 tane sivilcem var birde biraz karın ağrım başladı.
Hamilesiniz. Artış en az 2 kat olmalı yoksa dış gebelikten şüphelenilir ki sizin ki fazla artmış. 2-3 hafta içinde bebeği de kalp atışını da görürsünüz Allah ın izniyle. Kaşık ağrıları falan da gayet normal hamilelik süresince bile yaşarsınız. Kendiniz şok yormayın yerleşme döneminde dinlenerek geçirin. Hayırlı olsun

Back