- 10 Mart 2018
- 833
- 622
- 103
- 30
benımde hafıf lekelenmem oluyo ya :/ progestan verdı doktor korkuyorum bende bırsey olucak dıye doktora sordugumda evham yapma gayet saglıklı dıyo ama ne bılıyım ınsan korkuyor yaCanım benim kanamam var ama çok tuhaf pembe kahverengi damla damla geliyo yerleşmesine diye düşünüyorum doktorda normal dedi
Gözünüz aydın olsun .Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin..
benımde hafıf lekelenmem oluyo ya :/ progestan verdı doktor korkuyorum bende bırsey olucak dıye doktora sordugumda evham yapma gayet saglıklı dıyo ama ne bılıyım ınsan korkuyor ya
ay ne güzel maşallah bizde alırız inşallah kucağımıza tabi.Korkma canm Çünkü benim çevremde cok oldu öyle hafif lekelemmesi olan masallah şimdi kocaman oldu çocukları Allah’ın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağına alırsn insalalh
İnsallah olmaz canim ya!!Amin inşallah ama daha sevinemiyorum sanırım düşük olucak
Aynen canım sonradan bana da düşük tehlikesi dediler progestan başladım kesildi çok şükür şimdibenımde hafıf lekelenmem oluyo ya :/ progestan verdı doktor korkuyorum bende bırsey olucak dıye doktora sordugumda evham yapma gayet saglıklı dıyo ama ne bılıyım ınsan korkuyor ya
Hamile kaldığımı öğrendiğim ilk gün lekelenmem oldu 2 hafta hiç olmadı ama benim arada kasıklarıma ağrı giriyo 2 3 dk kalakalıyorum öyle geçen akşam gene lekelenmem oldu progestan içiyorum 8 saatde bir 2 tane birden doktorum düşük olabilir dedi sadece tuvalet için kalkıcaksın dedi şuan öylece yatıyorum keseyi görmüştük çarşamba günü aksilik gibi bayram girdi araya gidip baktıramıyorum da bende senin gibi korkuyorum şuan düşük olucak diye inşallah bişey olmazay ne güzel maşallah bizde alırız inşallah kucağımıza tabi.
aman hiç kalkma yerınden aynen bende aksamları vajınal alıyorum öyle daha etkılı oluyormus oluyorda şahsen lekelenmem az da olsa eksıldıHamile kaldığımı öğrendiğim ilk gün lekelenmem oldu 2 hafta hiç olmadı ama benim arada kasıklarıma ağrı giriyo 2 3 dk kalakalıyorum öyle geçen akşam gene lekelenmem oldu progestan içiyorum 8 saatde bir 2 tane birden doktorum düşük olabilir dedi sadece tuvalet için kalkıcaksın dedi şuan öylece yatıyorum keseyi görmüştük çarşamba günü aksilik gibi bayram girdi araya gidip baktıramıyorum da bende senin gibi korkuyorum şuan düşük olucak diye inşallah bişey olmaz
Benim hiç lekelenmem olmadı başka sanırım o gün ayakta çok durmuştum ondan olmuş olabiliraman hiç kalkma yerınden aynen bende aksamları vajınal alıyorum öyle daha etkılı oluyormus oluyorda şahsen lekelenmem az da olsa eksıldı
Siz kalp atışlarını duydunuzmu bebeği gördünüzmü? Aramızda çok yok sanırım sizinle benim sat 9 mayıstı sizin kaç? Ben açıkcası lekelenmeden korkmuyorum sancıdan korkuyorum lekelenmem 2 haftasa 2 kere oldu oda 3 damlayı geçmezValla kızlar bana doktorum yat kalkma falan demedi ilacı iç kendini çok yoracak işler yapma dedi ben günlük yaşantıma devam ediyorum sadece ağır işler yapmıyorum. Bebek tutunacaksa eğer sırtımızda tasda taşısak hiç bişey olmaz. Bence kendinizi hasta psikolojisine sokmayın hiç rahat bırakın kendinizi. Çünkü ben ilk başlarda çok stres yaptım kanamam devam etti ne zaman ki kendimi rahat bıraktım gelmiyo artık. Allah nasip ettiyse yaşayacak meleklerimiz içinizi ferah tutun ❤ Zaten yaşamazsa da bilin ki sağlıksız ve doğsada doğar doğmaz ölecek olan bi bebek..
aynen sana katılıyorum dogru bende bugun hıc takmadım yanı rahattım lekelenmem hıc olmadı sukurValla kızlar bana doktorum yat kalkma falan demedi ilacı iç kendini çok yoracak işler yapma dedi ben günlük yaşantıma devam ediyorum sadece ağır işler yapmıyorum. Bebek tutunacaksa eğer sırtımızda tasda taşısak hiç bişey olmaz. Bence kendinizi hasta psikolojisine sokmayın hiç rahat bırakın kendinizi. Çünkü ben ilk başlarda çok stres yaptım kanamam devam etti ne zaman ki kendimi rahat bıraktım gelmiyo artık. Allah nasip ettiyse yaşayacak meleklerimiz içinizi ferah tutun ❤ Zaten yaşamazsa da bilin ki sağlıksız ve doğsada doğar doğmaz ölecek olan bi bebek..
8 mayıs canım. Yok bende henüz duymadım keseyi gördüm iki kez büyümüş kese. Benim baya lekelenmem vardıSiz kalp atışlarını duydunuzmu bebeği gördünüzmü? Aramızda çok yok sanırım sizinle benim sat 9 mayıstı sizin kaç? Ben açıkcası lekelenmeden korkmuyorum sancıdan korkuyorum lekelenmem 2 haftasa 2 kere oldu oda 3 damlayı geçmez
Aynen canımaynen sana katılıyorum dogru bende bugun hıc takmadım yanı rahattım lekelenmem hıc olmadı sukur
Kasıkta ağrınız varmıydı peki günde 1 kerede olsa ben hamile kaldığımdan beri yaşıyorum o ağrıyı ayaklarıma kadar vuruyo ağrısı8 mayıs canım. Yok bende henüz duymadım keseyi gördüm iki kez büyümüş kese. Benim baya lekelenmem vardı
Evet canım benim kasiklarim da hala sancıyo arada bi giriyo ama 1 dk falan sürüp geciyo bence normalKasıkta ağrınız varmıydı peki günde 1 kerede olsa ben hamile kaldığımdan beri yaşıyorum o ağrıyı ayaklarıma kadar vuruyo ağrısı
Aynen benimde öyle oluyo içim rahat çok şükür bişey olacağını sanıyorum ama doktorlar panik ettiriyoEvet canım benim kasiklarim da hala sancıyo arada bi giriyo ama 1 dk falan sürüp geciyo bence normal
Benim doktorum çok ilgisiz zaten değiştircem çok karşılaştıkları için dusuklerle falan takmıyorlar artıkAynen benimde öyle oluyo içim rahat çok şükür bişey olacağını sanıyorum ama doktorlar panik ettiriyo
Valla kızlar bana doktorum yat kalkma falan demedi ilacı iç kendini çok yoracak işler yapma dedi ben günlük yaşantıma devam ediyorum sadece ağır işler yapmıyorum. Bebek tutunacaksa eğer sırtımızda tasda taşısak hiç bişey olmaz. Bence kendinizi hasta psikolojisine sokmayın hiç rahat bırakın kendinizi. Çünkü ben ilk başlarda çok stres yaptım kanamam devam etti ne zaman ki kendimi rahat bıraktım gelmiyo artık. Allah nasip ettiyse yaşayacak meleklerimiz içinizi ferah tutun ❤ Zaten yaşamazsa da bilin ki sağlıksız ve doğsada doğar doğmaz ölecek olan bi bebek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?