- 5 Şubat 2018
- 661
- 586
- 18
Maşallah sorunsuz ilerlemiş sanırım. Benim ilk ölçümde 31 çıktı iki gün sonra 115e yükseldi o zaman bunu normal sanıyodum ve doktora gitmek için değerin yükselmesini bekliyim bi hafta diye düşündüm. Tam bi hafta sonra yani dün kan verdim 4400 lere yükselmiş. Araştırdığımda hep dış gebelikle ilgili şeyler çıktı. Yarın doktor randevum ama aklımdan çıkmıyo şu korkular. Sizin nasıl olmuştu değeriniz hep böyle iki katından fazla katlanarak mı gittiMerhaba bata bir gün kala hcg değerim 32,48 çıkmıştı 2 gün sonra ölçtürdüm 208 çıktı. Çok fazla mı olmuş artış bazıları normal değil dedi kafam karıştı.
Bu yumurtlama ve döllenme tarihine bağlı bişey sonuçta nasıl yükselmesine ve ilerlemesine bakmadan ilk ölçümde böyle bişey diyebiliyo şaşırdımBende dün hamile olduğumu öğrendim ama hevesim kursağımda kalıdı bat 2 gün kala kanda 42 çıktı doktor düşük değer dedi akşamda hafif lekelenmem oldu doktoru aradım hemen kimyasal gebelik olabilir değeriniz düşüktü zaten dedi yerleşme kanaması olamazmı dedim oda olabilir dedi aranızda böyle olupta gebeliği devam eden varmı
Ovülasyon testi kullandım 12 gün pik yaptı 13 gün silikleşmeye başlamıştım 24 gün kan verdim bana göre daha 12 13 günlük falan bugün sabah evde tekrar test yaptım dünden daha koyuydu inşallah doktor yanılıyodurBu yumurtlama ve döllenme tarihine bağlı bişey sonuçta nasıl yükselmesine ve ilerlemesine bakmadan ilk ölçümde böyle bişey diyebiliyo şaşırdım
Canım bende bata 4 gün kala yaptırdım 28 di 1.5 gün sonra kanamam başladı ama leke şeklinde açık pembe kahverengimsi hcg verdim 98 cıktı bende bi hafta sonra tekrar kan vercem bakalım neler olacak Allah yardımcımız olsunBende dün hamile olduğumu öğrendim ama hevesim kursağımda kalıdı bat 2 gün kala kanda 42 çıktı doktor düşük değer dedi akşamda hafif lekelenmem oldu doktoru aradım hemen kimyasal gebelik olabilir değeriniz düşüktü zaten dedi yerleşme kanaması olamazmı dedim oda olabilir dedi aranızda böyle olupta gebeliği devam eden varmı
Hepimizin derdi başka benimkiside aşırı yükseldiCanım bende bata 4 gün kala yaptırdım 28 di 1.5 gün sonra kanamam başladı ama leke şeklinde açık pembe kahverengimsi hcg verdim 98 cıktı bende bi hafta sonra tekrar kan vercem bakalım neler olacak Allah yardımcımız olsun
Yok bu stres hiç bitmiyo önce hamile kalana kadar bekle sonra hcg yükselecek mi sonra kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mi yok yok bitmiyo . Dış gebelikten korkuyorum ya doktor bana sağlıklı bi gebelik gibi görünüyo değerin çok güzel yükselmiş ama keseyi görmeden net bisey diemen dediHepimizin derdi başka benimkiside aşırı yükseldi
Bende aynı şekilde hızlı yükselişlerde dış gebelik demişler hep benimde en başta 32den 115e yükseldi ama normal sandım 1000 lere çıkmasını bekliyim bi hafta öyle doktora gideyim dedim bi hafta sonra dün bi yaptırdım 4400 olmuş randevum yarın ama nasıl geçicek bilmiyorumYok bu stres hiç bitmiyo önce hamile kalana kadar bekle sonra hcg yükselecek mi sonra kese görünecek mi kalp atışı duyulacak mi yok yok bitmiyo . Dış gebelikten korkuyorum ya doktor bana sağlıklı bi gebelik gibi görünüyo değerin çok güzel yükselmiş ama keseyi görmeden net bisey diemen dedi
Bende bir hafta bekleyip yaptırayım diyorum ama çok stresli ya inşallah görürsün canım keseyiBende aynı şekilde hızlı yükselişlerde dış gebelik demişler hep benimde en başta 32den 115e yükseldi ama normal sandım 1000 lere çıkmasını bekliyim bi hafta öyle doktora gideyim dedim bi hafta sonra dün bi yaptırdım 4400 olmuş randevum yarın ama nasıl geçicek bilmiyorum
İnşallah canım çok şükür ağrım kanamam lekelenmem bulantım falan yok dış gebelik ya da mol genelikte genelde bunlarda oluyomuş ama bu aşırı ve düzensiz yükseliş hayra alamettir inşallahBende bir hafta bekleyip yaptırayım diyorum ama çok stresli ya inşallah görürsün canım keseyi
Canım benim kanamam var ama çok tuhaf pembe kahverengi damla damla geliyo yerleşmesine diye düşünüyorum doktorda normal dediİnşallah canım çok şükür ağrım kanamam lekelenmem bulantım falan yok dış gebelik ya da mol genelikte genelde bunlarda oluyomuş ama bu aşırı ve düzensiz yükseliş hayra alamettir inşallah
Değeriniz kat kat artsın inşallah Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin başka kan gelmedi sizden yarın tekrar kan vericem bende bakalım nolcak doktor çok moralimi bozdu benim direk düşük dedi kimyasal olucak dedi inşallah öyle olmazCanım bende bata 4 gün kala yaptırdım 28 di 1.5 gün sonra kanamam başladı ama leke şeklinde açık pembe kahverengimsi hcg verdim 98 cıktı bende bi hafta sonra tekrar kan vercem bakalım neler olacak Allah yardımcımız olsun
Onu ancak allah bilir canım bekleyip gorcez Rabbim inşallah melekeleimizi bize bağışlarDeğeriniz kat kat artsın inşallah Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin başka kan gelmedi sizden yarın tekrar kan vericem bende bakalım nolcak doktor çok moralimi bozdu benim direk düşük dedi kimyasal olucak dedi inşallah öyle olmaz
Aminnn inşallahOnu ancak allah bilir canım bekleyip gorcez Rabbim inşallah melekeleimizi bize bağışlar
Konu sahibi arkadaşın bata bir gün kala sizden daha düşükmüş ve hamileliği gayet sağlıklı ilerlemiş gördüğüm kadarıyla değeriniz düşük fslan değil benceDeğeriniz kat kat artsın inşallah Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin başka kan gelmedi sizden yarın tekrar kan vericem bende bakalım nolcak doktor çok moralimi bozdu benim direk düşük dedi kimyasal olucak dedi inşallah öyle olmaz
Bende okuyunca umutlandım gerçekten inşallah benimde öyle olur hayırlısıylaKonu sahibi arkadaşın bata bir gün kala sizden daha düşükmüş ve hamileliği gayet sağlıklı ilerlemiş gördüğüm kadarıyla değeriniz düşük fslan değil bence
Aynı yerde yaptırdın dimi canım? Farklı yerlerde yapınca farklı çıktığını duymuştum. Doktorun bidaha yapmak istemiş bekle bakalım. Ama sanırım değerin düşmesi kimyasal habercisiMerhaba arkadaşlar umarım görürsünüz yazdığımı ve cevap verirsiniz benim adetim 4 gün gecikti dün yani 3.gün test yaptrdm 14.58 çıktı sonra dayanamadım bugün yine yaptırdım 12 çıktı sizce bn kimyasal gebelik mi yasıyorum doktorumu aradım pzaetesi bekle tekrar yapalım test dddi cok korkuyorum böyle olup yükselen ve sağlıklı gebeliği olan varmı nolur yardım edin
Aynı yerde yaptırdın dimi canım? Farklı yerlerde yapınca farklı çıktığını duymuştum. Doktorun bidaha yapmak istemiş bekle bakalım. Ama sanırım değerin düşmesi kimyasal habercisiinşallah öyle değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?