Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir gayet iyi bazilari dedigin doktor mu yoksa kendini doktor zannedenler mi anlamadimMerhaba bata bir gün kala hcg değerim 32,48 çıkmıştı 2 gün sonra ölçtürdüm 208 çıktı. Çok fazla mı olmuş artış bazıları normal değil dedi kafam karıştı.
Herkez kendini doktor zannediyor canim iki cocugum var gayet iyi kuzumBir hamilelik programı yükledim orda paylaştım orda ki kadınlar söyleyince morelim bozuldu
Sagol canim benim bende ilk oglumda senin gibiydim bide keseyi gorene kadar bse dememe durumu varya ilerde simdiki bu tatli stresin sana cok guzel anilar birakacak ikinci cocukta insan boyle olmuyo yani bu kadr olmuyoALLAH sana bağışlasın çocuklarını. Sağolasın kuzum düzenli artış olsun da sağsağlim alayım kucağıma miniğimi
ben de çoğul gebelik diye biliyordum ancak hcg artışının çoğul gebelikle hiçbir alakası olmadığını bizzat kendim yaşayıp test ettiğim için değildir diyorum canım, yani çok yanıltıcı bir şey. ben de öyle düşünerek kısa süreli şok yaşamıştım çünkü bi anda 4000e çıkmıştı benim değerim adet günümden 1 gün önce :)Normalde hcg değerinin 24saatte bir 2 kat artması gerekir eğer bu artış daha daha fazla ise çoğul gebelik olarak düşünülür.. Ben kesin ikizdir demedim tabikide konu sahibesinin içini ferahlatmak adına şahsi fikrimi belirttim :) hayırlı olsun bu arada canım rabbim kucağına almayı nasip etsin..
hey maşşallah burda okuduğum kadarıyla öyle diyorlar canım yanıltmak bende istemedim fikrimi söyledim sadece. Az artmasından iyidir diyorum yani belkide ikizdir dedim :)ben de çoğul gebelik diye biliyordum ancak hcg artışının çoğul gebelikle hiçbir alakası olmadığını bizzat kendim yaşayıp test ettiğim için değildir diyorum canım, yani çok yanıltıcı bir şey. ben de öyle düşünerek kısa süreli şok yaşamıştım çünkü bi anda 4000e çıkmıştı benim değerim adet günümden 1 gün önce :)
Sağolasın canım benim inşalla sağ salim kucağıma alırımNormalde hcg değerinin 24saatte bir 2 kat artması gerekir eğer bu artış daha daha fazla ise çoğul gebelik olarak düşünülür.. Ben kesin ikizdir demedim tabikide konu sahibesinin içini ferahlatmak adına şahsi fikrimi belirttim :) hayırlı olsun bu arada canım rabbim kucağına almayı nasip etsin..
olsun kız bişey olmaz Allahın izniyle keseyi görüp kalp atışını da duyacaksın, ben de çift çizgi çıkar çıkmaz tüm sülaleyi aramıştım daha kan testi olmadanBen söyledim bile herkese dayanamadım
Sende bendensin :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Senin yolunda ilerliyorım o zaman :)olsun kız bişey olmaz Allahın izniyle keseyi görüp kalp atışını da duyacaksın, ben de çift çizgi çıkar çıkmaz tüm sülaleyi aramıştım daha kan testi olmadan
Hemen hemen aynıyız canım kese için çok erken. Biraz daha beklemek gerekiyor 1500 de anca görünüyorMerhaba hanımlar 16 ocakta hcg değerim 240 dı bugün tekrar yaptım hcg ve 571 sizce iyi gidiyor mu? Ultrasona girsem kese görünür mü?