How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hcg değerim :(

Citigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2018
60
23
88
36
Merhaba bata bir gün kala hcg değerim 32,48 çıkmıştı 2 gün sonra ölçtürdüm 208 çıktı. Çok fazla mı olmuş artış bazıları normal değil dedi kafam karıştı. :(

Merhaba bata bir gün kala hcg değerim 32,48 çıkmıştı 2 gün sonra ölçtürdüm 208 çıktı. Çok fazla mı olmuş artış bazıları normal değil dedi kafam karıştı. :KK43:
Hayir gayet iyi bazilari dedigin doktor mu yoksa kendini doktor zannedenler mi anlamadim

Bir hamilelik programı yükledim orda paylaştım orda ki kadınlar söyleyince morelim bozuldu :(

ALLAH sana bağışlasın çocuklarını. Sağolasın kuzum düzenli artış olsun da sağsağlim alayım kucağıma miniğimi

Fazla yükselmişse belkide ikizlerin olcak canım strese sokma kendini :) az yükselmesinden iyidir fazla yükselmesi boşver. ;)

Aaaa olabilir mi ki :) sağlıklı olsun da tek veya ikiz fark etmez sağolun kızlar içimi rahatlattınız. İlk gebeliğim o yüzden endişelerim çok galiba :(

1.si çok normal, hızla artabilir ya da yavaş artabilir. en az %60 artış yeterli.
2.si hcg değerinin ikiz gebelikle bi alakası yok, bünye ve döllenme zamanı vs.gibi faktörlere göre değişebiliyor.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Bir hafta bekleyip mi kan versemm yoksa perşembe gene mi versem bilemedim

ALLAH sana bağışlasın çocuklarını. Sağolasın kuzum düzenli artış olsun da sağsağlim alayım kucağıma miniğimi
Sagol canim benim bende ilk oglumda senin gibiydim bide keseyi gorene kadar bse dememe durumu varya ilerde simdiki bu tatli stresin sana cok guzel anilar birakacak ikinci cocukta insan boyle olmuyo yani bu kadr olmuyo

Normalde hcg değerinin 24saatte bir 2 kat artması gerekir eğer bu artış daha daha fazla ise çoğul gebelik olarak düşünülür.. Ben kesin ikizdir demedim tabikide konu sahibesinin içini ferahlatmak adına şahsi fikrimi belirttim :) hayırlı olsun bu arada canım rabbim kucağına almayı nasip etsin..

Normalde hcg değerinin 24saatte bir 2 kat artması gerekir eğer bu artış daha daha fazla ise çoğul gebelik olarak düşünülür.. Ben kesin ikizdir demedim tabikide konu sahibesinin içini ferahlatmak adına şahsi fikrimi belirttim :) hayırlı olsun bu arada canım rabbim kucağına almayı nasip etsin..
ben de çoğul gebelik diye biliyordum ancak hcg artışının çoğul gebelikle hiçbir alakası olmadığını bizzat kendim yaşayıp test ettiğim için değildir diyorum canım, yani çok yanıltıcı bir şey. ben de öyle düşünerek kısa süreli şok yaşamıştım çünkü bi anda 4000e çıkmıştı benim değerim adet günümden 1 gün önce :)

ben de çoğul gebelik diye biliyordum ancak hcg artışının çoğul gebelikle hiçbir alakası olmadığını bizzat kendim yaşayıp test ettiğim için değildir diyorum canım, yani çok yanıltıcı bir şey. ben de öyle düşünerek kısa süreli şok yaşamıştım çünkü bi anda 4000e çıkmıştı benim değerim adet günümden 1 gün önce :)
hey maşşallah :D burda okuduğum kadarıyla öyle diyorlar canım yanıltmak bende istemedim fikrimi söyledim sadece. Az artmasından iyidir diyorum yani belkide ikizdir dedim :)

Sağolasın canım benim inşalla sağ salim kucağıma alırım

olsun kız bişey olmaz Allahın izniyle keseyi görüp kalp atışını da duyacaksın, ben de çift çizgi çıkar çıkmaz tüm sülaleyi aramıştım daha kan testi olmadan :KK70:
Sende bendensin :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Senin yolunda ilerliyorım o zaman :)

Merhaba hanımlar 16 ocakta hcg değerim 240 dı bugün tekrar yaptım hcg ve 571 sizce iyi gidiyor mu? Ultrasona girsem kese görünür mü?

Merhaba hanımlar 16 ocakta hcg değerim 240 dı bugün tekrar yaptım hcg ve 571 sizce iyi gidiyor mu? Ultrasona girsem kese görünür mü?
Hemen hemen aynıyız canım kese için çok erken. Biraz daha beklemek gerekiyor 1500 de anca görünüyor

Back