• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg değerim dusuk mü

Bbrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2018
8
3
1
31
sat 31 Ocak
Doktora adet tarihime göre 4. Haftanın bttiği gün gıttım 295 hcg çıktı kese gorulmedi tekrar hcg ıstedi korkuyorum acaba dusuk mü hcg dış gebelik veya mol, kımyasal olabılır mı

4 haftalık için değeri bilmiyorum ama benim son adet tarihim 16 aralıktı 17 ocakta 293 tü senin ocaktan 10 gün nerdeyse gecikmişsin. Kaç güne bir adet oluyorsun? Betayı sürekli isterler değerin yükselip yükselmediğini görmek için

Bence değerin normal..ama kese için daha erken..en az 2000 olmalı
4 haftalık için değeri bilmiyorum ama benim son adet tarihim 16 aralıktı 17 ocakta 293 tü senin ocaktan 10 gün nerdeyse gecikmişsin. Kaç güne bir adet oluyorsun? Betayı sürekli isterler değerin yükselip yükselmediğini görmek için

Korunma amaçlı kullandığım ılacı bırakalı 44 günde oluyordum bıraz duzensızdi son zamanlarda

Bugün 4 gün oluyor baktıralı bgn tekrar kan verecegım

sat 31 Ocak
Doktora adet tarihime göre 4. Haftanın bttiği gün gıttım 295 hcg çıktı kese gorulmedi tekrar hcg ıstedi korkuyorum acaba dusuk mü hcg dış gebelik veya mol, kımyasal olabılır mı

Benim de 25 ocak
40. Gün 68 çıktı
42. Gün 259

Ben de bugün doktora gideceğim
Seninki artmıştır ya bence düşük değil

Korunma amaçlı kullandığım ılacı bırakalı 44 günde oluyordum bıraz duzensızdi son zamanlarda
O zaman gayet normal canım hadi hayırlı olsunn. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

sat 31 Ocak
4 haftalık değerim 240 çıktı benim bthcg sıkıntı etme normal sınırlarda mol ve ektobik gebelikte değer tam tersi çok yüksek çıkar. dertlenme keyfine bak

Ne güzel benımde 4 gün geçti 2360 çıktı
Doktor gayet ıyı sonuçlar dedi cuma günü kese görmeye gıdıcez ıns gorebılıriz

Back