• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg değeri ve Geç döllenme

Çok sevindim ya kaç gündür çok karışıktı sizin durum. 😍😍 Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. 🤗

4 haftalık olması lazım bence ama değerler herkeste değişiyor. Yani 4. Hafta öğrenip daha yüksek değeri olan da var.

4 haftalık olması lazım bence ama değerler herkeste değişiyor. Yani 4. Hafta öğrenip daha yüksek değeri olan da var.
Adet 17 gecikti değer çok düşük canım :) ama 1 haftalık olduğunu da sanmıyorum ya geç döllenme olayı galiba haftaiçi kendi doktoruma gidicem düzgün bilgi için :)

Nasıl mutlu oldum nasıl 💕 aynı benim hamileliğimi öğrenmem gibi olmuş bende çok düşük değerle öğrendim. Sanırım adet gecikmesi yaşayanların genelde geç döllenme oluyor. Rabbim hayırlısını eylesin inşallah 💕

Arkadaşlar bugün 1 saat önce acilde kan verdim hamileymişim :) Adetim 17 gün geçmişti bugünle beraber ama değer 11.40 çıktı. Doktor 1 haftalık muhtemelen dedi. Geç döllenme mi acaba 11.40 değer kaç haftalık oluyor?
Su an degerin dusuk olmasi onemli degil onenli olan 48-72 saatte 2'ye katlanmasi o nedenle icinizi ferah tutun. Gec dollenme olabilir. Tebrik ederim :)

Arkadaşlar bugün 1 saat önce acilde kan verdim hamileymişim :) Adetim 17 gün geçmişti bugünle beraber ama değer 11.40 çıktı. Doktor 1 haftalık muhtemelen dedi. Geç döllenme mi acaba 11.40 değer kaç haftalık oluyor?

Canım çok svindim İnşallah sağlıkla ilelrr.
Bana biraz umut oldun
Benim de gecikmemin 14.günü
Testler negatif çıkıyor kanı da 4 gün önce verdim o da negatifti ama hala ümidim var hiç bu kadar gecikme yaşamamıştım
Banada dua et inşallah bende hamileyimdir

Amiiin 🙏🏼 canım senün kaç gün geçmişti ve değerin kaçtı?
Adetim 3 hafta gecikmişdi bebek de 3 haftalıkdı. Bu geç döllenme olayının en büyük zorluğu bu. Bi türlü ne kadarlık karar verilmiyor. Her doktora gitmende geç döllenme diye anlatman gerekiyor. Som adet tarihine göre hesaplama yapıyorlar ya ufak çıkıyor geç döllenme olduğu için o tarihe göre. Felan filan. Sabır gerektiriyo ama olsun sonuçta hamilesin İnşallah sağ salim kucağına alırsın

Ben size demiştim hayırlı olsun gozunu aydın ama cok küçük çıkmış katlaması gerek bende 40 25 le öğrenmiştim hamilesin dileyememişlerdi cok üzülmüş ve heyecanlı bi süreçti geçmek bilmedi sonradan katlamıştı insan hanıle olduğunu hissederek buraya takılıyor bende öle olmuştum senın gibi konu uzerıne konu açmıştım sonra hamıle olduğunu öğrenmiştim kısa zamanda :))) ilerlemeyi paylaşırsın bizimlede

Bende gecikmenin 3.günü kan verdim 0.41 di 2. Kan testinden 1 gün öncede idrar testi negatif çıktı ertesi kan değerim 11 çıktı :)
Canım çok svindim İnşallah sağlıkla ilelrr.
Bana biraz umut oldun
Benim de gecikmemin 14.günü
Testler negatif çıkıyor kanı da 4 gün önce verdim o da negatifti ama hala ümidim var hiç bu kadar gecikme yaşamamıştım
Banada dua et inşallah bende hamileyimdir

Adetim 3 hafta gecikmişdi bebek de 3 haftalıkdı. Bu geç döllenme olayının en büyük zorluğu bu. Bi türlü ne kadarlık karar verilmiyor. Her doktora gitmende geç döllenme diye anlatman gerekiyor. Som adet tarihine göre hesaplama yapıyorlar ya ufak çıkıyor geç döllenme olduğu için o tarihe göre. Felan filan. Sabır gerektiriyo ama olsun sonuçta hamilesin İnşallah sağ salim kucağına alırsın
Doğru söylüyorsun :)

Hafta içi doktoruma gideceğim yazarım buradan detayları :)
Ben size demiştim hayırlı olsun gozunu aydın ama cok küçük çıkmış katlaması gerek bende 40 25 le öğrenmiştim hamilesin dileyememişlerdi cok üzülmüş ve heyecanlı bi süreçti geçmek bilmedi sonradan katlamıştı insan hanıle olduğunu hissederek buraya takılıyor bende öle olmuştum senın gibi konu uzerıne konu açmıştım sonra hamıle olduğunu öğrenmiştim kısa zamanda :))) ilerlemeyi paylaşırsın bizimlede

Pcoda yumurtlama belli olmayınca gebelik haftası hesaplaması zor oluyor. Artışı kontrol et düzgünse bebişin seninledir. 😇

Back