• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg Değeri için Gelişimi

lilipit

Bitkin
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
13.030
14.808
298
Merhaba arkadaşlar,

Pazar günü pembe çıkan (bat günüm) ikinci çizgi sonrası p.tesi kan testi sonucumda bhcg 163'tü, doktora kan sonucunu telefonda sordum daha dogrusu sekreterıne (kendısı o ara baska hastalara bakılıyor) ıkı gun sonra yıne gelsın dedı, bugun kan verdım, işe geldim, telefonla sonucu sordum 357'idi ve iki gün sonra tekrar çağırdılar, telefonla konuştuğum için çok detay birşey soramıyorum. Anlam veremedim çağırmalarına. Tecrübelilere danışmak istedim, neden 2 günde bir bakmak istiyor?? 2 günde iki katına çıktı sonuçta, sizlerde de böyle bir durum oldu mu hiç?

Yardımcı olursanız sevirinim

Teşekkür ederim.

Sevgiler..:emir_bebek:

cevap yazmamış kimse, akıl verir misiniz :) acemi olmak ne kötü ya, kimseyle de konuşamıyorummm:)

Merhaba arkadaşlar,

Pazar günü pembe çıkan (bat günüm) ikinci çizgi sonrası p.tesi kan testi sonucumda bhcg 163'tü, doktora kan sonucunu telefonda sordum daha dogrusu sekreterıne (kendısı o ara baska hastalara bakılıyor) ıkı gun sonra yıne gelsın dedı, bugun kan verdım, işe geldim, telefonla sonucu sordum 357'idi ve iki gün sonra tekrar çağırdılar, telefonla konuştuğum için çok detay birşey soramıyorum. Anlam veremedim çağırmalarına. Tecrübelilere danışmak istedim, neden 2 günde bir bakmak istiyor?? 2 günde iki katına çıktı sonuçta, sizlerde de böyle bir durum oldu mu hiç?

Yardımcı olursanız sevirinim

Teşekkür ederim.

Sevgiler..:emir_bebek:
canm 2 ye katlıyp katlamadına bakmış doktorun kesen gözüktümü ne kadar gecikti

4 gün gecikti, ultrasonla bakmadı, ama hani haftaya gel bida tahlilde yapalım demiyor, şuan çok küçük sanırım, ama böyle iki güne bir test istemesi tuhaf geldi bana, öyle mi oluyor

163 tü 357 oldu :) ikiye kattladı, cuma bida bakıcak

teşekkür edeirm cevaplarınız için, nette okuduğum kadarıyla normal değil mi 163 ten 357'ye çıkması?

ben v. ultrason yapsın istemiyorum. onun için daha fazla beklemek lazım sanırım değil mi??

Canım ben hamileyim zaten llipit soruo 😊

cnm sen ne zaman öğrenmiştin, kan tahlılı kac kez verdın, hcg gelısımı nasıldı???

bu arada benım sat 07 subat, bat 09 mart

takvıme gore 4. hafta bıtmıs oluyor ama o kadar gebe degılımdır sanıyorum

ben sadece 1 kez baktirdim. bat gunu 336 cikti. sonra da 5+5 de keseyi gormeye gittim.

doktorunuz iki kez bakmis zaten. guzelde katlamis. iciniz nasil rahat edecekse oyle yapin. ya kan verin ya da 6. haftayi bekleyip direk kese icin gidin.

cnm sen ne zaman öğrenmiştin, kan tahlılı kac kez verdın, hcg gelısımı nasıldı???

bu arada benım sat 07 subat, bat 09 mart

takvıme gore 4. hafta bıtmıs oluyor ama o kadar gebe degılımdır sanıyorum

Adetımden iki gun sonra baktırmıstım canım 813 cıktı sonra 5.haftada doktora gittim keseyi gördüm

Back