cnm cook gecmis olsun hayirlisi saglikli bir gebelikte degerr dusmezmis onun icin Allah hayirlisi neyse onu versin isteyen herkese saglikli sihatli bebisler versin uzulme bidaha olur cnm kac haftalikti ?
Merhaba arkadaslar moralim cok bozuk beta hcg 35 ti 2 gün ardından yine yaptırdım 24 e dustu cok umutlanmistim hamileyim diye simdi kimyasal gebelik anlamına mı geliyor durumum yukselir mi ki acep degerler
Merhaba arkadaslar moralim cok bozuk beta hcg 35 ti 2 gün ardından yine yaptırdım 24 e dustu cok umutlanmistim hamileyim diye simdi kimyasal gebelik anlamına mı geliyor durumum yukselir mi ki acep degerler
Cnm malesef kimyasal gebelik yaşıyosun ama kimyasalın arkası hemen bebek oluyo bende kimyasal gebelik yaşadım arkasından hamile ksldım inşallah seninde öyle olur sıkma canını Rabbimin bir bildiği vardır
evet öyleymiş bugün dr a gittim kimyasal gebelik dedi adet olursun bi kaç gün sonra dedi hamileyim diye öyle sevinmiştim ki anneme kayınvalideme yakın arkadaşlarıma söylemiştim hayal kırıklğı yaşadım Ne diyeyim vardır herşeyde bi hayır kendime böyle moral veriyorum. Kimyasal gebelik nedir bilmezdim hiç duymamıştım bile öğrenmiş oldum. Bi daha da doğurana kadar inanmam hamile olduğuma :)
Cnm malesef kimyasal gebelik yaşıyosun ama kimyasalın arkası hemen bebek oluyo bende kimyasal gebelik yaşadım arkasından hamile ksldım inşallah seninde öyle olur sıkma canını Rabbimin bir bildiği vardır