Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr iki gun sonra tekrar kan ver bakalin bi dedi progestan kullanmaya devam edicem Allahim hayirlisiysa olsun2 gün sonra ıkı katına yükselmesi gerekırdı yavaş yavaş düşebılır dahadaa doktor ne dedı
Kan sonucum 130 yükselmiş cnm :) haftaya Dr gidicem hayırlısıinşallah yükselır
Âmin cnm ama üçünüde aynı yerde yaptırdım kardeşim labarant o aldı kanımı doğrudur yanib-hcg testi ile ilgili bir dip not belirteyim. Bu testi ilk nerede yaptırdıysanız orada devam etmeniz gerekiyor. Doktorum öyle demişti. Düşük çıkan tathlili başka bir yerde yaptırdıysan ondan da kaynaklanmış bir durum olabilir. Umarım her şey gönlünce olur :))
O zaman olağan bişidir belki de. Keseyi bebişi gördük, kalp atışlarını da duyduk diye yazarsın bize inşallah :)Âmin cnm ama üçünüde aynı yerde yaptırdım kardeşim labarant o aldı kanımı doğrudur yani
İnş haftaiçi Dr gidecem bakalım inş tutunur bide Cook merak ediyorum bugün tekrarmı kan versem kii 48 saat geçti beklemek çok zor yaaa vakit geçmiyorO zaman olağan bişidir belki de. Keseyi bebişi gördük, kalp atışlarını da duyduk diye yazarsın bize inşallah :)
Sagol cnmmm inşallahhh zaman gösterecek çok merak ediyorum belki bugün kan veririm yinecanım ınsallah dahada yükselır senın gebelik varsa geç döllenme olabilir değer yavaş yükseliyor cünkü
cnm 3 haftalıktan kan değerin kaçtı hatırlıyomusunnnBen de senin gibi hergün gidip kan vermek bakmak istiyordum. Çünkü daha 3 haftalıkken öğrenmiştikAma bekle. Ne olursa olsun kanın azalıyor. Dayan. Kesesini görünce rahatlarsın :)
57-58 arası bir değer çıkmıştı.T
cnm 3 haftalıktan kan değerin kaçtı hatırlıyomusunnn
Olabilir cnm gittikce yukselir 48 saate bi kan ver bakalim yukselme olur insBnim adetim uc gun gecti daha once gec dolenme olmustu bi umut iste 20 cik kanda
Hmm sagol cnm benimki iki gun once 130 cikti ya ustune gordum yada ikiz anlayamadim dr gidince hersey belli olcak cunki daha regl gunum bile gelmedi 17 eylul57-58 arası bir değer çıkmıştı.
Belki benimki tam 3 haftalık bile değildi, bilemiyorum. Adetim 1gün gecikmişti. Üstüne görme olmuş olabilir. Geç döllenme varsa erken döllenme de olabiliyordur belki =DHmm sagol cnm benimki iki gun once 130 cikti ya ustune gordum yada ikiz anlayamadim dr gidince hersey belli olcak cunki daha regl gunum bile gelmedi 17 eylul![]()
Olabilir bekleyip gorcezzz sabirsizliklaBelki benimki tam 3 haftalık bile değildi, bilemiyorum. Adetim 1gün gecikmişti. Üstüne görme olmuş olabilir. Geç döllenme varsa erken döllenme de olabiliyordur belki =D
Hadi hayırlısı inşallah. Gelişmelerden haberdar edersin beni. Dua edicem senin ve bebişin için :)Olabilir bekleyip gorcezzz sabirsizlikla