• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hcg degeri düşüp geri yükselen var mi...

Canipir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
529
189
133
44
Merhaba ben hamile olduğumu öğrendim hcg degerim 106 cikti ertesi gün hafif kanamam geldi ve progestan kullandim kanamam durdu ama iki gun sonra verdigim kan değeri 93 indi acaba hala tutunma ihtimali varmi benim durumumda olup degeri yukselen varmi acaba :( :( :(

2 gün sonra ıkı katına yükselmesi gerekırdı yavaş yavaş düşebılır dahadaa doktor ne dedı

b-hcg testi ile ilgili bir dip not belirteyim. Bu testi ilk nerede yaptırdıysanız orada devam etmeniz gerekiyor. Doktorum öyle demişti. Düşük çıkan tathlili başka bir yerde yaptırdıysan ondan da kaynaklanmış bir durum olabilir. Umarım her şey gönlünce olur :))

b-hcg testi ile ilgili bir dip not belirteyim. Bu testi ilk nerede yaptırdıysanız orada devam etmeniz gerekiyor. Doktorum öyle demişti. Düşük çıkan tathlili başka bir yerde yaptırdıysan ondan da kaynaklanmış bir durum olabilir. Umarım her şey gönlünce olur :))
Âmin cnm ama üçünüde aynı yerde yaptırdım kardeşim labarant o aldı kanımı doğrudur yani

canım ınsallah dahada yükselır senın gebelik varsa geç döllenme olabilir değer yavaş yükseliyor cünkü

O zaman olağan bişidir belki de. Keseyi bebişi gördük, kalp atışlarını da duyduk diye yazarsın bize inşallah :)
İnş haftaiçi Dr gidecem bakalım inş tutunur bide Cook merak ediyorum bugün tekrarmı kan versem kii 48 saat geçti beklemek çok zor yaaa vakit geçmiyor

Ben de senin gibi hergün gidip kan vermek bakmak istiyordum. Çünkü daha 3 haftalıkken öğrenmiştik :D Ama bekle. Ne olursa olsun kanın azalıyor. Dayan. Kesesini görünce rahatlarsın :)

T
Ben de senin gibi hergün gidip kan vermek bakmak istiyordum. Çünkü daha 3 haftalıkken öğrenmiştik :D Ama bekle. Ne olursa olsun kanın azalıyor. Dayan. Kesesini görünce rahatlarsın :)
cnm 3 haftalıktan kan değerin kaçtı hatırlıyomusunnn

Bnim adetim uc gun gecti daha once gec dolenme olmustu bi umut iste 20 cik kanda

Hmm sagol cnm benimki iki gun once 130 cikti ya ustune gordum yada ikiz anlayamadim dr gidince hersey belli olcak cunki daha regl gunum bile gelmedi 17 eylul :110:
Belki benimki tam 3 haftalık bile değildi, bilemiyorum. Adetim 1gün gecikmişti. Üstüne görme olmuş olabilir. Geç döllenme varsa erken döllenme de olabiliyordur belki =D

Back