• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HCG değeri 44 çıktı?

meriibii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2024
21
0
1
24
Merhabalar
1.5 senelik evliyim. Gebe için bazı şüphelerim vardı 3 4 gündür anı ruh değişimi sık idrara çıkma aşırı uyuma isteği lekelenme falan dün hafta sonu olunca acile gittim durumu anlattım test verdim HCG 44 çıktı ardına eczaneden test aldım o tek çizgi çıktı doktora gittim şuan için bir şey diyemem pazartesi tekrar kan ver dedi ama şöyle bir durum var adet gecikmesi yaşamadım geçen ayın 17 sinde olmuştum acaba adet dönemine yakın zamanda testin yanlış sonuç vermesi mümkün mü ya da sizce hamile miyim

Merhabalar
1.5 senelik evliyim. Gebe için bazı şüphelerim vardı 3 4 gündür anı ruh değişimi sık idrara çıkma aşırı uyuma isteği lekelenme falan dün hafta sonu olunca acile gittim durumu anlattım test verdim HCG 44 çıktı ardına eczaneden test aldım o tek çizgi çıktı doktora gittim şuan için bir şey diyemem pazartesi tekrar kan ver dedi ama şöyle bir durum var adet gecikmesi yaşamadım geçen ayın 17 sinde olmuştum acaba adet dönemine yakın zamanda testin yanlış sonuç vermesi mümkün mü ya da sizce hamile miyim
Beta bu degıl mı 44cıkan

Beta 44 degil mi?
Deger 44 ise pozitif kanda cikmis zaten kaset erken gebelik testleri gereksiz

Hayırlı olsun kuzum hamılesın iki gün sonra artışına bak eğer yükseliyorsa gözün aydın doktor niye böyle bir şey demiş onu anlayamadım yani Hamilesin zaten niye dememiş bunu o demediyse biz diyelim Hamilesin gözün aydın❤️🙏

Hayırlı olsun kuzum hamılesın iki gün sonra artışına bak eğer yükseliyorsa gözün aydın doktor niye böyle bir şey demiş onu anlayamadım yani Hamilesin zaten niye dememiş bunu o demediyse biz diyelim Hamilesin gözün aydın❤️🙏
Bana bu testler algılaması düşük oluyor o yüzden çıkmamış olabilir onu söylemeyi unuttum ama bugün veya yarın yaparsan çıkar testte Ama çok takılma zaten kanda çıkmış müjde gelmıs ya şükür 🙏

Teşekkür ederim ama aklıma takılan şeyler var işte adet gecikmesi yaşamadım normal mi

Demek kı adet bitiminde hamıle kaldın o şekilde hesaplarsan 12 gün gecmıs olur böylelikle Kanada gecer takılma buna cok norml önemli olan artışlar tabi pazartesi tekrar kan ver Adede on gün kalana sekiz gün kala bu sekılde ögrenenler var senin yumurtlama günün demek ki adet biter bitmez olmus ya da ıkı uc gun sorna ilişkiden sekiz ile on gün arası kana gecer gebelik testinde 14gün bellı olur dıyelım cok sukur olmuş da🙏 pazartesi gidince bize de haber ver sonucunu bı sıkıntı oldugunu düşünmüyorum buraya yazanlar şimdi olacaktır uyuyorlardır kalksınlar illakı yazanlar olur yaşayanlar gelır ıcın ıyıce rahatlar

Orangegreysky şu an etiketlemeye çalışıyorum ama inşallah olur kişiyi nasıl etiketliyoruz onu tam bilmiyorum ama
@ isareti koyup kullanici adi yaziyorsun canim

Ben de gecikme yasamadim 3 gun once ogrendim yani ben de adetim bitti hemen iliskiler sonrasi kalmis oldum konu sahibi tedirgin olma 44 deger cok iyi iki gun sonra iki kati olsun insallah 🤩

Etiketlemeye çalıştım da o yüzden mesajı sildim olamayınca da boş mesaj olmuyormuş mecbur açıklama yapayım dedim biri daha var o yardımcı olur diye ama etiketleme nasıl yapıldığını anlayamadım burada

@ isareti koyup kullanici adi yaziyorsun canim

Ben de gecikme yasamadim 3 gun once ogrendim yani ben de adetim bitti hemen iliskiler sonrasi kalmis oldum konu sahibi tedirgin olma 44 deger cok iyi iki gun sonra iki kati olsun insallah 🤩
Teşekkür ederim ben yaptım ama olmayınca dedim olmuyor herhalde sonra dedim mesajı sileyim mecbur yazı yazmak zorunda kaldım tekrar şimdi tekrar denedim oldu teşekkür ederim tekrardan ❤️

Geldim 😅 damla6766 damla6766

Hemen yumurtladınız demek ki, 3 haftalık hamilesiniz şu an, olabilir olmayacak şey değil 🥹 doktorlar kese vs görmeden çok pozitif konuşmuyor, siz birkaç kere daha 2 gün arayla test verin, 2 haftaya kese görürsünüz sağlıkla ilerlerse inşallah

Hemen yumurtladınız demek ki, 3 haftalık hamilesiniz şu an, olabilir olmayacak şey değil 🥹 doktorlar kese vs görmeden çok pozitif konuşmuyor, siz birkaç kere daha 2 gün arayla test verin, 2 haftaya kese görürsünüz sağlıkla ilerlerse inşallah
Seni etiketleyeceğim diye nasıl bulacağımı şaşırdım bence güzel artmiş maşallah Dedim hemen kardeşimizin için rahatlasın seni etiketleyeyim🙏☺️

Yorumunuz için çok teşekkür ederim açıkcası çok istediğim bir şey değildi şuan için yani elbette çocuk istiyordum ama kendimi çok hazırlıksız hissediyorum ayrıca ileri derecede anksiyete ve panik atak var antidepresan kullanıyorum o yüzden aşırı derecede korkularım var

Back
X