Teşekkür ederim:) öyle yapacağım ama benzer durumu yaşamış olab var mı merak ettimİki güne bir test yap canım artış varsa sıkıntı yoktur :)
Artar cnm rahat ol daha çok yeni ya ondanMerhaba, dün çift çizgiyi erken gebelik testinde görmüştüm, bugün HCG değerim regle bir gün varken 24 çıktı? Böyle düşük çıkıp sonradan yükselen var mı? Sizce nasıl? Biraz endişeliyim.
Amin çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinBen canım 41 çıktı,2 gün sonra 125,3 gün sonra 583'tü. Bugün kalp atışını duyduk. Darısı başına.
Artar cnm rahat ol daha çok yeni ya ondan ☺ Değer 5 üstü hamilelik zaten daha da yükselcek inşallahh
Ne demek cnm inşallahhİnşallah sağlıkla ilerler, çok teşekkür ederim
Canım benim geç döllenme. Yumurtlamaya göre hesaplarsam adete 2 gün varken öğrenmiş oldum. Öğrenip 14.5 saatlik araba yolculuğu yaptım.Amin çok teşekkür ederim güzel dileklerin için
41 çıktığında adetin geçmiş miydi? Kaç gün vardı? Bir de ilk öğrendikten sonraki bir haftayı nasıl geçirdin? Sürekli dinlendin mi? Ne yedin içtin?
Bakalım benimki de hızla artar inşallah çok teşekkürler cevabın için.Canım benim geç döllenme. Yumurtlamaya göre hesaplarsam adete 2 gün varken öğrenmiş oldum. Öğrenip 14.5 saatlik araba yolculuğu yaptım.Sonraki günlerde bayram olduğu için sürekli gezme tozmayla geçti. Hiç evde yatıp dinlenmedim. Ekstra bir şey yapmadım yani. Sadece hava ve su değişiminden sanırım diyare olup ateşlendim bir akşam. Serum falan verdiler. Toparladım. Memlekette olduğum için genelde o ilk hafta organik beslendim ve birde kurban bayramı olduğu için bol bol et yemiş oldum.
İnşallah canım,sağlıkla ilerlesin.Sağlıkla kucağına alBakalım benimki de hızla artar inşallah çok teşekkürler cevabın için.
Cok normal. Gebeliginiz hayirli olsun.Merhaba, dün çift çizgiyi erken gebelik testinde görmüştüm, bugün HCG değerim regle bir gün varken 24 çıktı? Böyle düşük çıkıp sonradan yükselen var mı? Sizce nasıl? Biraz endişeliyim.
Çok teşekkürler, herkesin 100lerde değerleri ilk başta. Öyle olunca meraklandım benzer durumda olanımız var mı diye...Cok normal. Gebeliginiz hayirli olsun.
Adete kaç gün vardı öğrendiğinizde? Sonra nasıl devam etti artış?Ben 14le öğrendim. Daha vücudum bile anlamamıştı nolduğunu
Ben erken yumurtladığım için benimki çok doğru bir benzetim olmaz canım. Adete 1 hafta kala öğrendim ama ben 11 günde yumurtladım ortalama 14tür ya herkes. Sonra bi kere baktı doktorum kana tekrar, kaç gün sonraydı inan hatırlamıyorum kaç çıktı, 3 basamaklı bir değerdi, sonra devam etti.Adete kaç gün vardı öğrendiğinizde? Sonra nasıl devam etti artış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?