• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık HCG Değeri 24 Normal mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Biarkadas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2019
516
573
53
Merhaba, dün çift çizgiyi erken gebelik testinde görmüştüm, bugün HCG değerim regle bir gün varken 24 çıktı? Böyle düşük çıkıp sonradan yükselen var mı? Sizce nasıl? Biraz endişeliyim.

Merhaba, dün çift çizgiyi erken gebelik testinde görmüştüm, bugün HCG değerim regle bir gün varken 24 çıktı? Böyle düşük çıkıp sonradan yükselen var mı? Sizce nasıl? Biraz endişeliyim.
Artar cnm rahat ol daha çok yeni ya ondan ☺️ Değer 5 üstü hamilelik zaten daha da yükselcek inşallahh 🤲

Ben canım 41 çıktı,2 gün sonra 125,3 gün sonra 583'tü. Bugün kalp atışını duyduk. Darısı başına. :KK200:
Amin çok teşekkür ederim güzel dileklerin için🤗
41 çıktığında adetin geçmiş miydi? Kaç gün vardı? Bir de ilk öğrendikten sonraki bir haftayı nasıl geçirdin? Sürekli dinlendin mi? Ne yedin içtin?

Amin çok teşekkür ederim güzel dileklerin için🤗
41 çıktığında adetin geçmiş miydi? Kaç gün vardı? Bir de ilk öğrendikten sonraki bir haftayı nasıl geçirdin? Sürekli dinlendin mi? Ne yedin içtin?
Canım benim geç döllenme. Yumurtlamaya göre hesaplarsam adete 2 gün varken öğrenmiş oldum. Öğrenip 14.5 saatlik araba yolculuğu yaptım. :KK64:Sonraki günlerde bayram olduğu için sürekli gezme tozmayla geçti. Hiç evde yatıp dinlenmedim. Ekstra bir şey yapmadım yani. Sadece hava ve su değişiminden sanırım diyare olup ateşlendim bir akşam. Serum falan verdiler. Toparladım. Memlekette olduğum için genelde o ilk hafta organik beslendim ve birde kurban bayramı olduğu için bol bol et yemiş oldum. :KK70:

Canım benim geç döllenme. Yumurtlamaya göre hesaplarsam adete 2 gün varken öğrenmiş oldum. Öğrenip 14.5 saatlik araba yolculuğu yaptım. :KK64:Sonraki günlerde bayram olduğu için sürekli gezme tozmayla geçti. Hiç evde yatıp dinlenmedim. Ekstra bir şey yapmadım yani. Sadece hava ve su değişiminden sanırım diyare olup ateşlendim bir akşam. Serum falan verdiler. Toparladım. Memlekette olduğum için genelde o ilk hafta organik beslendim ve birde kurban bayramı olduğu için bol bol et yemiş oldum. :KK70:
Bakalım benimki de hızla artar inşallah çok teşekkürler cevabın için.

Adete kaç gün vardı öğrendiğinizde? Sonra nasıl devam etti artış?
Ben erken yumurtladığım için benimki çok doğru bir benzetim olmaz canım. Adete 1 hafta kala öğrendim ama ben 11 günde yumurtladım ortalama 14tür ya herkes. Sonra bi kere baktı doktorum kana tekrar, kaç gün sonraydı inan hatırlamıyorum kaç çıktı, 3 basamaklı bir değerdi, sonra devam etti.

Bugün yine test yaptım hcg 55 çıktı, değer iki katına gelmiş ama bu şekilde düşük değerler normal mi? Benzerini yaşayan yok mu?

hayirli olsun benim de böyleydi üstelik kanamam vardi düşük yapıyorum sandılar sağlıcakla kucağıma aldım

Back