• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg degeri 0.26 Hamile miyim?

Eliff4576

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
48
23
38
25
Arkadaşlar merhaba iki yıldır bebek istiyoruz 2 aydır adet de olamıyorum bugün kadın doğuma gittim söktürücü yazmak için kan aldı değer 0.26 çıkmış ve referans dışı hamile miyim değil miyim anlayamadım yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• 1000078853.jpg
    1000078853.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 23
Arkadaşlar merhaba iki yıldır bebek istiyoruz 2 aydır adet de olamıyorum bugün kadın doğuma gittim söktürücü yazmak için kan aldı değer 0.26 çıkmış ve referans dışı hamile miyim değil miyim anlayamadım yardımcı olur musunuz?
5 ve üstü olması gerek.

Referans aralığı 0.5 ile 5 olunca değer de 0.26 olunca 0.5 in altı gelmiş ondan referans dışı demiş o kadar gecikmeye göre verilen bu değere bakılırsa negatif üzgünüm.
2 sene benim de olmadı,detaylı tetkik muayene yaptırdınız mı?

Referans aralığı 0.5 ile 5 olunca değer de 0.26 olunca 0.5 in altı gelmiş ondan referans dışı demiş o kadar gecikmeye göre verilen bu değere bakılırsa negatif üzgünüm.
2 sene benim de olmadı,detaylı tetkik muayene yaptırdınız mı?
Polikistik over var büyütme catlatma vs de yapıldı ama olmadı nasip bakalım bekliyorum

Bende aynı şekilde 2 sene korunmasız ilişkiden sonra olmadığı için tüp bebeğe başladım. Yaş ileri değil ise bekle tabii doktor ne diyor oda önemli
Bende düşünüyorum ama su an akışına bıraktım psikolojikmen çok yıprandım Rabbım isteyen herkese nasip eylesin

Back