HCG Değer Artışları

Acalys

Architect, Macrame Artist, @acalyshop
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
98
278
293
35
İstanbul
Merhaba hanımlar, daha evvel de düşükten başlayıp yükselen hcg durumum ile ilgili başlık açmıştım. Bugün adet olmam gereken tarihten 13 gün geçmiş durumda ve iki günde bir ölçtürdüğüm hcg değerlerim 89-183 ve bugün 325’e ulaştı. Doktorum geç döllenme olabileceğini söyledi. Bu şekilde düşük hcg ile başlayıp normal bir şekilde hamileliğini sürdüren/bebişi gelen oldu mu acaba? Endişelerim bir türlü azalmıyor, evet iki katına çıkıyor ama bu kadar geç olması beni çok üzüyor. Normalde bu vakitlerde insanlar kese görüyor, kalp atışı duyuyor ama benim hcg sanki geriden geliyor. Deneyimlerinizi lütfen paylaşırsanız çok sevinirim. 🙏🏻

Merhaba bazı kaynaklarda yüzde 60 oranında artmanın yeterli olduğu yazıyor.Benimde adetim 1 gün geçtiğinde beta hcg baktırdım 202 geldi 40 saat sonra tekrar başka bi yerden baktırdım 316 geldi umarım normaldir ikimizinkide Acalys Acalys içimizi ferah tutalım

Merhaba bazı kaynaklarda yüzde 60 oranında artmanın yeterli olduğu yazıyor.Benimde adetim 1 gün geçtiğinde beta hcg baktırdım 202 geldi 40 saat sonra tekrar başka bi yerden baktırdım 316 geldi umarım normaldir ikimizinkide Acalys Acalys içimizi ferah tutalım
Umarım öyledir. Herkeste aynı seninki gibi adetin birinci ikinci günü geçince gelen rakamlar bende on üçüncü gün gelince endişeleniyorum ister istemez...

son adet tarihin kaç bende uygulamaya göre 1 gün geçti diyorum tam net olmayabilir

Canım öncelikle kalbini gönlünü ferah tutman gerekiyor hep iyi düşün ki iyi olsun Allah'ın izni ile.

Benim adet tarihlerim de 3 ileri 2 geriydi ovulasyon ile takip etmiştim gec yumurtladım 17 ya da 18 gündü sanırım doğal olarak geç de dollendi. Sat'a göre 17 haftalık olması gereken gebeliğim ultrasona göre 16haftalik çıkıyor.

Sabırla dua ile bekle canım sakın stres yapma kötü etkilenirsiniz bebeğinde sende.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.

Canım öncelikle kalbini gönlünü ferah tutman gerekiyor hep iyi düşün ki iyi olsun Allah'ın izni ile.

Benim adet tarihlerim de 3 ileri 2 geriydi ovulasyon ile takip etmiştim gec yumurtladım 17 ya da 18 gündü sanırım doğal olarak geç de dollendi. Sat'a göre 17 haftalık olması gereken gebeliğim ultrasona göre 16haftalik çıkıyor.

Sabırla dua ile bekle canım sakın stres yapma kötü etkilenirsiniz bebeğinde sende.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah.
Amin çok teşekkür ederim, Allah isteyen herkesin sağlıkla bebeğini kucağına almasını nasip etsin.

Normalde diğer kadınların adet görmedikleri hafta karşılaştıkları değerler bende yeni görülüyor onun için endileşeleniyorum aslında. Kesinlikle kanamam yok başka bir şeyim yok onun için dış gebelik de denemiyor. Doktor vajinal ultrasonla muayene etti dış gebelik görünmüyor dedi. Ama tabii ki kese görünmesi için değerin 1000’e ulaşması gerekiği için ve benim daha bugün 325 olduğu için amansız bekleyiş devam ediyor.

Çok tuhaf bir durum yani insan arada kalıyor sürekli. Eskiden bilemezdim şimdi anlıyorum çok zor bir bekleyiş bu Allah yaşayan herkese yardım etsin.

içini ferah tut canım gelişmeleri burdan paylaşırsan sevinirim
Canım bugün adetim geçeli tam 15 gün oldu ve test yaptırdım 566 çıktı, kesinlikle iki katı çıkmıyor ama hep iki katına yakın yükseliyor istikrarlı bir şekilde. Rahatlamalı mıyım bilemiyorum, dış gebelikte falan çok yükseliyor diyorlar bende hep 1.8 olarak yükseliyor değer. Kara kara düşünmeye devam:)

Canım bugün adetim geçeli tam 15 gün oldu ve test yaptırdım 566 çıktı, kesinlikle iki katı çıkmıyor ama hep iki katına yakın yükseliyor istikrarlı bir şekilde. Rahatlamalı mıyım bilemiyorum, dış gebelikte falan çok yükseliyor diyorlar bende hep 1.8 olarak yükseliyor değer. Kara kara düşünmeye devam:)
Normal görüküyor canım bence inşallah problem yaşamayız

1178 çıktı dün gece baktırdım yükseliyor yarın doktor kontrolüm var şuan 5+2deyim

Hadi hayırlısıyla inşallah olumlu haberler bekliyoruz 🙏🏻
Kızlar bende perşembe günü hcg yaptırdım 9 cikti dün tekrar yaptırım 38 Cikti yarın gene yaptrcam geç döllenme diyorlar ama bilmiyorum çok bekledim gebeliği hayatımda ilk kez yaşıyorum çok heycanlıyim bu sekilde olup keseyi görebilen varmı acaba

Kızlar bende perşembe günü hcg yaptırdım 9 cikti dün tekrar yaptırım 38 Cikti yarın gene yaptrcam geç döllenme diyorlar ama bilmiyorum çok bekledim gebeliği hayatımda ilk kez yaşıyorum çok heycanlıyim bu sekilde olup keseyi görebilen varmı acaba
Hayırlı olsun canım bu sürece bizde yeni başladık :110:

Back
X