HCG ÇOK ARTIYOR

Kızlar hcg çok artıyo tam 3 katı normal mi aynı düzeyde ama normal mi bu durum ??
Canım seni daha önceden hatirliyom,bi kimyasalın olmuştu di mi ? Bende ocak ayında kimyasal yaşadım,Şubat ta hamile kaldım. Senin ki yine 3 katı artıyormuş,benimki 6-8 kat arası artıyordu,çok panik oldum,doktorum bunun normal oldugunu ve her kadında bu artışın farklı olabileceğini söyledi
İçini ferah tut,bak oğlum ve ben 24 haftalık olduk,çok şükür herşey yolunda ,darısı başına olsun İnşAllah

Evet canım doğru hatırlıyosun ..ohh içimi rahatlattın bende niye bu kadar artıyo diyorum neredeyse 4 kat artıyo korkuyı insan peki senin ikiz mi

Evet canım doğru hatırlıyosun ..ohh içimi rahatlattın bende niye bu kadar artıyo diyorum neredeyse 4 kat artıyo korkuyı insan peki senin ikiz mi
Yok tatlım benim 1 oğlum olacak Allahtan bir mani çıkmazsa
Sana da hayırlı uğurlu olsun,Rabbim ikimizede sağlıcakla bebislerimize kavuşmayı nasip etsin inşAllah :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…