• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg Beta yükselişi normalöi? Ltfn bakın

Takitoki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
2.252
999
123
36
Arkadasım pazartesi kan verdi degeri o gün icin 9 cıkmıstı bugün sabah tekrar kan almıslar aonuc simdi 26 imiş bu cok mu az? Yoksa yükselişi normalmi? Kendisi clomifen diye hapla hamile kaldı ama cocuk tutunabiliröi tutunamazmı o var işte bu degerlerde...

Onemli olan değerin az veya fazla olması değil düzenli artış göstermesi. Yükselişi iyi gibi. Bence kanama olmadıkça en az 1 hafta beklesin öyle kan versin şimdi boş yere kendini geriyor.

Onemli olan değerin az veya fazla olması değil düzenli artış göstermesi. Yükselişi iyi gibi. Bence kanama olmadıkça en az 1 hafta beklesin öyle kan versin şimdi boş yere kendini geriyor.
İyi ama ne biliyim hafif kan gelmiş cok acık dün ve bu sabah baaka yok gelmemiş

Burda vermiyolar türkiyede cok duyduk da almanyada vermiyolar... demiş kanama oldugunı

Hadi ya :( eczaneden kendisi alamaz mi? Bol bol dinlensin inşallah tutunur bebiş.

ananas yesin ozaman

değer biraz düşük kalmış ama bellei olmaz inşallah devam eder

değer düşük ama hayırlısı olsun :( bende vermiştim 5 çıkmıştı üç gün sonra 101 olmuştu

Hanımlar merhaba 23 agustos da adet oldum bu gün kan testi yaptırdım beta hcg değerim 55,07.
Yorumlarınıza ihtiyacım var hamile miyim?
Değer düşük mü, yüksek mi?

Back