Hcg artışıma bakarmısınız

neeoglakmigeliyor

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
374
401
53
27
Merhaba hanımlar ben 5+5 haftalık gebeyim hcg değerlerim
22 nisan 617
25 Nisan 1955
30 nisan 6590
2 mayıs 11076
Sizce değerlerim iyimi bana düşük gibi geldi Küçük bi kese göründü ama sanki iki günde 1 iki katına artmıyo gibi şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar ben 5+5 haftalık gebeyim hcg değerim
19nisan 617
25 Nisan 1955
30 nisan 6590
2 mayıs 11076
Sizce değerlerim iyimi bana düşük gibi geldi Küçük bi kese göründü ama sanki iki günde 1 iki katına artmıyo gibi şimdiden teşekkür ederim
Iyi de 2 gunde bir tahlil yaptirmamisiniz ki. 19 nisanda bakildiysa 21 nisanda bakmaliydi. Sonrasi 23 nisanda bakilmaliydi.

Ama yine de 3. Gün bakmis oluyor. Ben hep 2 gunde 1 baktirmistim. O da ayin ya hep tek gunlerine ya da cift gunlerine denk gelir. Onemli olan doktorunuz ne diyor. Degeriniz iyi bence
Bi kimyasalım oldu dedik bunda çok üstüne gitmeyelim bide artık kollarımda kan kalmadı 4+5de doktora gittim küçükde olsa bi kese gördü

Bi kimyasalım oldu dedik bunda çok üstüne gitmeyelim bide artık kollarımda kan kalmadı 4+5de doktora gittim küçükde olsa bi kese gördü
Bende kimyasal yasadim 1 ay boyunca 2 gunde bir kan verdim surekli. O duyguyu biliyorum insallah saglikla alirsin kucagina bebegini.

kesinlikle normal kafana takma canım. illa net olarak 2 katı artması gerekmiyo benimde 1,5 katı falan artmıştı. ve doktor değerin iyi bi sorun yok dedi. sende böyle düşün. herkesin vücudunun yapısı anatomisi farklı. o yüzden böyle şeyler düşünüp kendini sakın sıkma. bence artışlarında çok çok iyi 💋💋

Çok teşekkür ederim gittim bugün kontrole gördük bebişi 😍😍💋💋
kesinlikle normal kafana takma canım. illa net olarak 2 katı artması gerekmiyo benimde 1,5 katı falan artmıştı. ve doktor değerin iyi bi sorun yok dedi. sende böyle düşün. herkesin vücudunun yapısı anatomisi farklı. o yüzden böyle şeyler düşünüp kendini sakın sıkma. bence artışlarında çok çok iyi 💋💋

ay ne kadar güzelll ❤️❤️ rabbim isteyen herkese versin . Allah yavrularınızı kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻 Ve bundan sonra malum daha yolun başındayız herşeyi kafana takma ve kendini herkesle kıyaslama. sen ne kadar mutluysan bebişte o kadar mutlu huzurlu ve sağlıklı olur.

Back
X