- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.428
- 133
- Konu Sahibi Buyuk_umutlar
Dunki hcg degerim 541, bugunki 816 sizce nasil? Arada bir gun gecirmeden tekrarladim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile oldugum gunden bu yana kanamam varEvet canim biraz kanamam vardi diye doktorum tekrarlatti InsaAllah iyi devam eder
Ya benim de acaba progesteron baktirdin mj? Bende aşiri dusuk cikti ya 1.2 en az 10 olmasi gerekirdi. Ama hcg artiyor duzenli o yuzden onemli degil dedi doktor ama igneler oluyorum. Kacinci haftandasin? Ne zaman basladi adet gibi mi? Ilk hamileligim cok tecrubesizim. InsaAllah saglikla aliriz kucagimizaHamile oldugum gunden bu yana kanamam varUmarım saglıklı ılerler hepımızın
Gayet güzel artmışDunki hcg degerim 541, bugunki 816 sizce nasil? Arada bir gun gecirmeden tekrarladim
Çok sevindimGayet güzel artmış
Canım8+2 yim .4+5 ten beri var.Ara ara kanama ara ara kanlı akıntı ara ara kahverengi falan.Adet gibi degıl canım daha az.Senınkı ılk haftalar yerlesme kanaması olabılır dert etmeYa benim de acaba progesteron baktirdin mj? Bende aşiri dusuk cikti ya 1.2 en az 10 olmasi gerekirdi. Ama hcg artiyor duzenli o yuzden onemli degil dedi doktor ama igneler oluyorum. Kacinci haftandasin? Ne zaman basladi adet gibi mi? Ilk hamileligim cok tecrubesizim. InsaAllah saglikla aliriz kucagimiza
Ben 4 +2 yim. Gecen hafta ogrendjm ama 2 gundur var. Dun lekelenme bugun de biraz kanama gibi. Hayirlisi InsaAllahCanım8+2 yim .4+5 ten beri var.Ara ara kanama ara ara kanlı akıntı ara ara kahverengi falan.Adet gibi degıl canım daha az.Senınkı ılk haftalar yerlesme kanaması olabılır dert etme
O cok normal canım yerlesme kanaması o.Guzel birsey hattaBen 4 +2 yim. Gecen hafta ogrendjm ama 2 gundur var. Dun lekelenme bugun de biraz kanama gibi. Hayirlisi InsaAllah
Aslinda kan tam adet gunumde oldugu için adet olucam diye endişelendim. Ama azaliyorO cok normal canım yerlesme kanaması o.Guzel birsey hatta![]()
Canım senın ılk haftalar daha endişe etmeAslinda kan tam adet gunumde oldugu için adet olucam diye endişelendim. Ama azaliyor