• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg 8,49 çıktı hamilemiyim? Yardım edin lütfen :(

ladylone

Umut hep var ❤ Allah çok büyük!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2010
1.094
1.810
333
Arkadaslar Merhaba, adeti bugün 5 gün gecikti. Kan testi yaptırdım 8,49 çıktı hcg. Sizce hamilemiyim? Yaklaşık bir yıldır deniyorum. İlk defa bi sonuç çıktı. Birde lekelenme bu sonuçtan 2 gün önce oldu. Acaba geç yerleştiği için olabilir mi?

Aile hekiminin yaptırdım testi. Değer 3 hafta için çok düşük kimyasal gebelik olabilir dedi. Bezer durumda olup gebeliği süren var mı?

Birde adetimi 3 gün geçince predictor testi yaptım pozitif çıktı ama çizgi silik.

bekle canım.. 2 gün sonra tekrar yaptır.. değer 2 katı artıs gösteriyor mu bak. gösteriyorsa gec döllenme olabilir. takip et..

bekle canım.. 2 gün sonra tekrar yaptır.. değer 2 katı artıs gösteriyor mu bak. gösteriyorsa gec döllenme olabilir. takip et..

Kanamam başladı kimyasal gebelikmiş. Bir gün bile olsa çok sevinmiştik eşimle. Çok üzgünüm :KK42:

Kanamam başladı kimyasal gebelikmiş. Bir gün bile olsa çok sevinmiştik eşimle. Çok üzgünüm :KK42:

sağlıklı olsaydı tutunurdu canım üzme kendini bu hamile kalambildiğini gösterir benim gibi o betayı 0.1 den yukarı hiç göremeyen cok kişi var :( eşimizde mi bizdemi bilmediğimiz bir sorun var acaba diye cok düşünüyoruz.. seninde cok zordur eminim göz kırpmıs gibi gitmiş ama öyle düşün.... gebe kalabiliyorum ben tamım ve eksiksizim de kendi kendine

sağlıklı olsaydı tutunurdu canım üzme kendini bu hamile kalambildiğini gösterir benim gibi o betayı 0.1 den yukarı hiç göremeyen cok kişi var :KK43: eşimizde mi bizdemi bilmediğimiz bir sorun var acaba diye cok düşünüyoruz.. seninde cok zordur eminim göz kırpmıs gibi gitmiş ama öyle düşün.... gebe kalabiliyorum ben tamım ve eksiksizim de kendi kendine

Çok sağol canım yorumun için gerçekten çok iyi geldi. İnşallah en kısa zamanda Allah sağlıklı bebekler nasip etsin bize. Hayırlısı ile kucağımıza alalım. Bir günlük yalancı gebelik bile çok mutlu etmişti bizi. Allah kimseyi mahrum bırakmasın. Çok zor.

Çok sağol canım yorumun için gerçekten çok iyi geldi. İnşallah en kısa zamanda Allah sağlıklı bebekler nasip etsin bize. Hayırlısı ile kucağımıza alalım. Bir günlük yalancı gebelik bile çok mutlu etmişti bizi. Allah kimseyi mahrum bırakmasın. Çok zor.

çook zorr ama bir okadarda keyifli kimyasaldan hemen sonra gebe kalan cok kişi var okumussundur sende bol dua et canımmm ve şüküüürrr:KK45:

çook zorr ama bir okadarda keyifli kimyasaldan hemen sonra gebe kalan cok kişi var okumussundur sende bol dua et canımmm ve şüküüürrr:KK45:

Evet canım öyle yazmışlar, inşallah olur ne diyelim. Doktorda çok canımı sıktı. Ölçüm yanlış bile olabilir diyo. Hayırlısı artık.

Back