- Konu Sahibi pamuk34seker
-
kimyasal değilse eğer 2.günde bir tekrar test yaptır yükselerek devam etmesi lazım :)
Testi yaptırmakta acele etmişsin, mecburen regil gününün geçmesini bekle. Değerin yükselirse hamilesin buyük ihtimalle yükselir gibi görünüyor bencehamilesindir inşallah..
nasıl yani kimyasal değilse bide kimyasalımı var şimdi bacım canım bitanem allah aşkına bana söyle bu ne belirtsi bildiğin kadar söyle çatlıycam yoksa
slm kızlar bat 8 ocak geçen ay güzel çalıştıkayın2sinde kan testi verdim bugün sonucumu aldım hcg 6.6 çıktı ama dr yoktu hemşirede sınırda ama kesin bişi söylenmez dedi bir hafta sonra yine gel tekrarlayalım dedi ya şimdi hamile olmaolasılığım ne sizce yorumlarıınız çok önemli
slm kızlar bat 8 ocak geçen ay güzel çalıştıkayın2sinde kan testi verdim bugün sonucumu aldım hcg 6.6 çıktı ama dr yoktu hemşirede sınırda ama kesin bişi söylenmez dedi bir hafta sonra yine gel tekrarlayalım dedi ya şimdi hamile olmaolasılığım ne sizce yorumlarıınız çok önemli
canımmmmmm ınsallah hamılesındır benımde bat ım 9 ocak sımdı baktırsam yukselmısmı dıye cıkarmı acaba
evet cnm arkadaşların dediği gibi kimyasal olma ihtimali var ya da erken olduğu için değer az.
benim 7,8 di dr tekrarladedi testi. ama 48.saat 1in altına düştü kimyasalmış
canım inşallah yükselir değerlerin
inşallah daha günün gelmediği için az çıkmıştır ve güngün yükselir
bende çokk istiyorum 6 buçuk yıllık evliyim ama hiç gebeliğim olmadı
bir sürü tedaviler bitkisel tedaviler 5 kere tüp denedik ama nasip değilmiş olmadı
inaşallah bir vakti zamanı vardır
Rabbim tüm isteyenlere arasında bizede nasip eder inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?