Hcg 5.00

gmsem

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2024
145
38
30
Arkadaşlar merhaba , migde ağrısı ve bulantı sıkayeti ile acıle gittim , hcg 5.00 çıktı daha önceleri 0.100 çıkardı , doktor gebelik yok dedi ama şüphede kaldım , adet tarihime 10 gün var tam . sizde bir olasalık var mıdır ?

Adet tarihime de çok var daha bilmiyorum 2 gün sonra da yaptırsam çok erken gibi değil mi değer aralığı 0-10 doktor bakmadan yok diyo hemen , ben kendim şüphede kaldığım için ilaç almadan çıktım

Var tabiki gebe denilemez tam sınır ama yok da denilemez sen iki gün sonra kan ver canım aynı yerde hakkında hayırlısı olsun

hadi iyisallah çok istiyoruz dualar la çağırdım hep
Kimyasal yaşamış olabilirmsnz? Erken döllenme vs olup tutunamamıs olablr mi?,Arkadaşım da maalesef testte pozitif görüp kanda 5 gördü. Gebelkk testi ile artışa bakın inşallah vardır

adet tarihime 10 gün var , evde de tahlil yapmadım , migde bulantısı ve ağrısı uzerine acıle gittim , o şekil ogrendim .

adet tarihime 10 gün var , evde de tahlil yapmadım , migde bulantısı ve ağrısı uzerine acıle gittim , o şekil ogrendim .
5hamılık ama kesın değildir tabi inşallah vardır ya 10gun var daha yükselır dualarımız senınle tekrar kan ver olur mu bizlede paylaş 5cıkması bile cok güzel

daha önce 2 defa yaptırdım bu testi özellikle hep 0.100 çıkmıştı , çok şaşkınım çok heyecanlıyım çok duygusalım iyisallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…