Hcg 5.00

gmsem

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2024
145
38
30
Arkadaşlar merhaba , migde ağrısı ve bulantı sıkayeti ile acıle gittim , hcg 5.00 çıktı daha önceleri 0.100 çıkardı , doktor gebelik yok dedi ama şüphede kaldım , adet tarihime 10 gün var tam . sizde bir olasalık var mıdır ?

Adet tarihime de çok var daha bilmiyorum 2 gün sonra da yaptırsam çok erken gibi değil mi 🫤 değer aralığı 0-10 doktor bakmadan yok diyo hemen , ben kendim şüphede kaldığım için ilaç almadan çıktım 😭

Arkadaşlar merhaba , migde ağrısı ve bulantı sıkayeti ile acıle gittim , hcg 5.00 çıktı daha önceleri 0.100 çıkardı , doktor gebelik yok dedi ama şüphede kaldım , adet tarihime 10 gün var tam . sizde bir olasalık var mıdır ?
Var tabiki gebe denilemez tam sınır ama yok da denilemez sen iki gün sonra kan ver canım aynı yerde hakkında hayırlısı olsun 🤍💜

hadi iyisallah çok istiyoruz dualar la çağırdım hep ❤️
Kimyasal yaşamış olabilirmsnz? Erken döllenme vs olup tutunamamıs olablr mi?,😔Arkadaşım da maalesef testte pozitif görüp kanda 5 gördü. Gebelkk testi ile artışa bakın inşallah vardır

adet tarihime 10 gün var , evde de tahlil yapmadım , migde bulantısı ve ağrısı uzerine acıle gittim , o şekil ogrendim .

adet tarihime 10 gün var , evde de tahlil yapmadım , migde bulantısı ve ağrısı uzerine acıle gittim , o şekil ogrendim .
5hamılık ama kesın değildir tabi inşallah vardır ya 10gun var daha yükselır dualarımız senınle tekrar kan ver olur mu bizlede paylaş 5cıkması bile cok güzel 🙏❤️

daha önce 2 defa yaptırdım bu testi özellikle hep 0.100 çıkmıştı , çok şaşkınım çok heyecanlıyım çok duygusalım iyisallah vardır 😭

X