• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HCG 2969 kese görünmedi doktor dış gebelik olabilir dedi

Karlice

❄️Bir kış mektubu tadındayım bugün..❄️
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
443
122
103
31
Merhaba arkadaşlar HCG artışı normal ağrım kanama yok alttan kese görünmedi rahim kalınlaşması ve sıvı var dedi doktor dış gebelik olabilir dedi olabilir mi dış gebelik buna benzer durum yaşayan varmı?

Vajinal ultrasonda 1500 ustunde kese gorunmesi lazim, nasil bakılmıştı?

Araya haftasonu giriyor bence geciktirmeden acilden git canım, eğer dış gebelikse tehlikeli birsey diye biliyorum, inşallah degildir

Benim 3254 iken bile kese yeni oluşmaya başlamış 2 gün sonra gel demişti canım.O değerle görememesi normal onlar felaket tellallığı yapmaya bayılırlar

Benim 3254 iken bile kese yeni oluşmaya başlamış 2 gün sonra gel demişti canım.O değerle görememesi normal onlar felaket tellallığı yapmaya bayılırlar
Bana tekrar gel demedi karından baktı göremedim alttan bakalım dedi göremedim detaylı ultrason a git dedi gittim bekledim 2 saat onca stres felan ultrason sonucu için tekrar yanına gittim dış gebelik olabilir dedi kadın doğum hastanesi ne yönlendirdi hamilelik zaten başlı başına duygusal birşey bide bu hastaneler doktorlar şöyle böyle diyerek öyle yoruyolarki insanı

Bana tekrar gel demedi karından baktı göremedim alttan bakalım dedi göremedim detaylı ultrason a git dedi gittim bekledim 2 saat onca stres felan ultrason sonucu için tekrar yanına gittim dış gebelik olabilir dedi kadın doğum hastanesi ne yönlendirdi hamilelik zaten başlı başına duygusal birşey bide bu hastaneler doktorlar şöyle böyle diyerek öyle yoruyolarki insanı
Sakin ol başka hastaneye git görürsün inşallah doktorlar olaya biz gibi duygusal bakmıyorlar

Sakın kötü düşünme... Sakın.benimde 2000lerde görünmedi 5000dr kızımı alttan zor gördü artışın düzenliymiş

Sakın kötü düşünme... Sakın.benimde 2000lerde görünmedi 5000dr kızımı alttan zor gördü artışın düzenliymiş
Psikolojik olarak çok kötüyüm aklımdan çıkmıyor eğer yoksa o doktora hakkımı helal etmem yani çok üzücü birşey

Kızlar ben hastaneye yattım büyük ihtimalle dış gebelik dendi gözetim altında tutcaklar dua edin inşaallah 🤲

Back