- 11 Nisan 2019
- 443
- 122
- 103
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karından baktı ilk görünmedi dedi vajinal ultrason da da gözükmüyor dediVajinal ultrasonda 1500 ustunde kese gorunmesi lazim, nasil bakılmıştı?
Dış gebelik olabilir dedi burası kadın doğum hastanesi değil dedi sonuçları raporları çıktı olarak verdi kadın doğum hastanesine yönlendirdiDoktorun ne önerdi peki
Öyle yapcam canım dua edin ins yokturAraya haftasonu giriyor bence geciktirmeden acilden git canım, eğer dış gebelikse tehlikeli birsey diye biliyorum, inşallah degildir
Dua edeceğim buraya da yazarsın, Insallah sorun yokturÖyle yapcam canım dua edin ins yoktur![]()
Bana tekrar gel demedi karından baktı göremedim alttan bakalım dedi göremedim detaylı ultrason a git dedi gittim bekledim 2 saat onca stres felan ultrason sonucu için tekrar yanına gittim dış gebelik olabilir dedi kadın doğum hastanesi ne yönlendirdi hamilelik zaten başlı başına duygusal birşey bide bu hastaneler doktorlar şöyle böyle diyerek öyle yoruyolarki insanıBenim 3254 iken bile kese yeni oluşmaya başlamış 2 gün sonra gel demişti canım.O değerle görememesi normal onlar felaket tellallığı yapmaya bayılırlar
İns canımDua edeceğim buraya da yazarsın, Insallah sorun yoktur![]()
Sakin ol başka hastaneye git görürsün inşallah doktorlar olaya biz gibi duygusal bakmıyorlarBana tekrar gel demedi karından baktı göremedim alttan bakalım dedi göremedim detaylı ultrason a git dedi gittim bekledim 2 saat onca stres felan ultrason sonucu için tekrar yanına gittim dış gebelik olabilir dedi kadın doğum hastanesi ne yönlendirdi hamilelik zaten başlı başına duygusal birşey bide bu hastaneler doktorlar şöyle böyle diyerek öyle yoruyolarki insanı
Bugün gitsem de napcaklar bilmyrm yarın gitmeyi düşünüyorum psikolojimde kötü şuan yarına kendimide toplamış olurum insNaptınKarlice gittin mi
Psikolojik olarak çok kötüyüm aklımdan çıkmıyor eğer yoksa o doktora hakkımı helal etmem yani çok üzücü birşeySakın kötü düşünme... Sakın.benimde 2000lerde görünmedi 5000dr kızımı alttan zor gördü artışın düzenliymiş
Amin inşallah yarına ne değişir bilmyrm ama Allah büyükSakin ol başka hastaneye git görürsün inşallah doktorlar olaya biz gibi duygusal bakmıyorlar
Edeceğim canım insallah sorun yokturKızlar ben hastaneye yattım büyük ihtimalle dış gebelik dendi gözetim altında tutcaklar dua edin inşaallah![]()
Sağol canımEdeceğim canım insallah sorun yoktur![]()