Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2.90ın neresi pozitif duruyor?Pozitif gibi gorunuyor doktor pozitif dedimj acaba
Adetinize var mı daha bende aynı durum içindeyimKızlar selam dün gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı hemen acile gittim kan verdim değer 2.90 çıktı daha önce hiç böyle çıkmamıştı hep sıfır çıkardı ya da1.20 çıkardı doktor iki gün sonra tekrarlayalım dedi değeri böyle oldup yükselen var mı
Evet doktorda öyle dedi2.90ın neresi pozitif duruyor?
Belki yükselir belki yükselmez
Adetim çok düzensiz o yüzden bilemiyorum polikistik over var bende bi oluyorm bi olmuyorum oda kafa karıştırıyor biraz belirtiler var gögüs ağrısı kasık ağrısı gibi ama bilmiyorumAdetinize var mı daha bende aynı durum içindeyim
Anladım umarım güzel sonuç alırsınAdetim çok düzensiz o yüzden bilemiyorum polikistik over var bende bi oluyorm bi olmuyorum oda kafa karıştırıyor biraz belirtiler var gögüs ağrısı kasık ağrısı gibi ama bilmiyorum
Okudunuzmu acaba ne yazdigimi pozitif dememisim pozitif gibi gorunuyor doktor pozitif dedimi diyorm keske burda yorum yazanlara cevap vermk yerine konu sahibine versenz2.90ın neresi pozitif duruyor?
Belki yükselir belki yükselmez
Pozitif gibi de görünmüyor. 2.90 tıpta net negatiftir. Yükselir yada yükselmezOkudunuzmu acaba ne yazdigimi pozitif dememisim pozitif gibi gorunuyor doktor pozitif dedimi diyorm keske burda yorum yazanlara cevap vermk yerine konu sahibine versenz
merhaba bende pcos hastasıyım arada sol kasığımda zonklama tarzında ağrılar oluyor sizde de öyle oluyor muAdetim çok düzensiz o yüzden bilemiyorum polikistik over var bende bi oluyorm bi olmuyorum oda kafa karıştırıyor biraz belirtiler var gögüs ağrısı kasık ağrısı gibi ama bilmiyorum