• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hcg 2.30

Elftkl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
86
Kızlar adetten 7 gün önce hcg 2.30 çıktı doktor takip edelim dedi bugün adet günüme iki gün var idrar testine bakarmısınız

Eklentiler

• IMG_4093.webp
    IMG_4093.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_4099.webp
    IMG_4099.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_4096.webp
    IMG_4096.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar adetten 7 gün önce hcg 2.30 çıktı doktor takip edelim dedi bugün adet günüme iki gün var idrar testine bakarmısınız
Canım henüz çok erken yani 7 gün var diyorsun orada ne sana hamilelik var ne de yok diyebiliriz. En azından 4-5 gün daha bekleyip test yaptır yükselmişse ve güzel bir yükselme varsa hamilelik var diyebiliriz. İki günde bir iki katına çıkması lazım. Neden bu kadar erken yaptırdın yani doktor da neden takip edelim demiş daha anlamadım adetini beklemesi lazım en azından

Canım henüz çok erken yani 7 gün var diyorsun orada ne sana hamilelik var ne de yok diyebiliriz. En azından 4-5 gün daha bekleyip test yaptır yükselmişse ve güzel bir yükselme varsa hamilelik var diyebiliriz. İki günde bir iki katına çıkması lazım. Neden bu kadar erken yaptırdın yani doktor da neden takip edelim demiş daha anlamadım adetini beklemesi lazım en azından
Karın ağrısı ile gitmiştim test istemedim ama yapmış acil de

Eklentiler

• IMG_4105.webp
    IMG_4105.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 20
Back
X