• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hcg 1537 ama ultrasonda hiçbişi yok :(

cute_thing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
57
0
96
Konya
Mrblar herkese, son adet tarihim 13 Şubat. dün hcg 1537,86 idi. adetim 7 gün geçti, 5 haftalık hamileyim.. dün randevum vardı ultrason için, ama doktor hiç birşey göremedi :( başka bir doktora daha gittim o da göremedi. bu arada alttan değil, göbekten baktı ultrasonla.. hiçbirşey söylemediler bilgi vermediler, çok üzüldüm, ağladım. pzt tekrar gel dediler.. sizce gebeliğim normalmi? kanamam falan hiçbirşey yok.. dış gebelik yada kimyasal gebelik falan olsa belli olmazmıydı? yada bunların belirtileri neler, ne zaman belli olur? bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim....

Mrblar herkese, son adet tarihim 13 Şubat. dün hcg 1537,86 idi. adetim 7 gün geçti, 5 haftalık hamileyim.. dün randevum vardı ultrason için, ama doktor hiç birşey göremedi :( başka bir doktora daha gittim o da göremedi. bu arada alttan değil, göbekten baktı ultrasonla.. hiçbirşey söylemediler bilgi vermediler, çok üzüldüm, ağladım. pzt tekrar gel dediler.. sizce gebeliğim normalmi? kanamam falan hiçbirşey yok.. dış gebelik yada kimyasal gebelik falan olsa belli olmazmıydı? yada bunların belirtileri neler, ne zaman belli olur? bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim....

canım bebeğin ultrasondan heleki karından gözükmesi icin daha cok kücük karından gzükebilmesi icin 5 bin 6 bin civaırında betanın olması lazım.
dışgebelik ve kimyasal gebelik olaıyını lütfen kafandan cıkar kimyasal gebelik olsa bu kadar yüksek olmaz bence betan dışgebelik icinde doktorun önce bebği keseyi görmesi lazım

Cevabın için çok teşekkür ederim. Dediğin gibi kimyasal olması pek mümkün görünmüyor gibi ama doktorların ikiside bana bilgi vermediler, çok korkuttular, zaten bi tane kaybım var daha önceden 9. haftada, tedirginim hala :( inşallah pazartesi gittiğimde görünür.. Dış gebelikte nasıl belirtiler oluyorki acaba...?

Cevabın için çok teşekkür ederim. Dediğin gibi kimyasal olması pek mümkün görünmüyor gibi ama doktorların ikiside bana bilgi vermediler, çok korkuttular, zaten bi tane kaybım var daha önceden 9. haftada, tedirginim hala :( inşallah pazartesi gittiğimde görünür.. Dış gebelikte nasıl belirtiler oluyorki acaba...?

cancağızımm bacaklarını kır otur hamileliğin tadını cıkar lütfen bırak dışgebelik falan nasıl oluyr diye sakın araştırma saedce psklıjini bozarsın ve bebeğini üzersin..özele mi gittin devlete mi

İki ayrı özel hastaneye gittim, doktorlardan biri prof.tu, düşüğümdede ona gidiyordum... en çokta o doktor korkuttu zaten :( yani en azından bi açıklama yapsalardı bilgilendirselerdi içim rahatlayacaktı... heralde ben aşamiycam bu korkuları 3 ayı falan atlatana kadar, zaten kan pıhtılaşması problemimde var :S

benim hcg 2000 küsürdü gene ultrasonda herhangi bir görüntü yoktu. Emin olamadıkları içinde zaten test yaptırdılar :)
bence içini ferah tut.. 2 hafta falan daha bekle, kötü seylerde düşünme...

İki ayrı özel hastaneye gittim, doktorlardan biri prof.tu, düşüğümdede ona gidiyordum... en çokta o doktor korkuttu zaten :( yani en azından bi açıklama yapsalardı bilgilendirselerdi içim rahatlayacaktı... heralde ben aşamiycam bu korkuları 3 ayı falan atlatana kadar, zaten kan pıhtılaşması problemimde var :S

canım bende 6.haftamda kanama gecirmiştim doktorum o daha kan pıhtısı okadar sahiplenme demişti.yani doktorlar durumun en kötüsünü düşünüp ona göre hareket edebiliyorlar olabilir,kan pıhtısı icin inan bişey diyemiycem bilmedğim bir konu ilacın falan varsa sakın aksatma eğer evdeysen cok iş yapma bol bol dua et hayırlısıyla inşallah bu sefer olur

üzülme canım benim adetim 5 gün geçmişti hcg 864 dü ve alttan muaynede kesemizi görmüştük alttan muayne olmadıgın için kesen görünmemiş olabilir bozma moralini iyi düşün iyi olsun buarada hayılrı olsun bebegin :nazar:

Teşekkür ederim cevap yazan herkese. moral verdiniz... dün doktorun biri cumartesi diğeri pazartesi tekrar gel demişti. cumartesi tekrar gideyim, olmazsa dediğiniz gibi 2 hafta daha beklerim.. inşallah bu sefer bebeğimde bi problem olmaz :( Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin :)

Teşekkür ederim cevap yazan herkese. moral verdiniz... dün doktorun biri cumartesi diğeri pazartesi tekrar gel demişti. cumartesi tekrar gideyim, olmazsa dediğiniz gibi 2 hafta daha beklerim.. inşallah bu sefer bebeğimde bi problem olmaz :( Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin :)

benim şahsi fikrim pazartesi git amin amin

aslında evet pazartesiye en azından 2 gün daha geçmiş olur ama çalışıyorum ben ikide birde izin almakda biraz kötü oluyor..

canım hamileliğin hayırlı uğurlu olsun
neden bu kadar stres yaptın ya üzüldüm...
1500lü değerlerde ultrason bakılmaz ki
görülmez çünkü
en az 2500-3500 lere gelmesi lazım değerinin..
dış gebelik için, 3-4 gün arayla bakılmış olan iki tane bhcg değeri lazım, onların kıyasıyla bir yorum yapılabilir belki..
onlara baksaymış bari doktorlar
benim bhgc 1018 çıkmıştı doktorum 1 hafta sonra çağırdı beni kese için
senin çok erken bakılmış
aartı madem ultrason bakyorsun be doktor vajinal baksana karından nasıl görünsün???
doktorum bana 1018 değerden sonra 4 gün sonra vajinal mi 1 hafta sonra abdominal mi demişti
ben de 1 hafta sonra abdominal demiştim
sen bırak canım arkadaşım doktorları, bebeğinle konuş keyfini çıkar gebeliğinin
daha telaşa düşmek için çok erken, Allah korusun varSA dış gebelik öğrenirsiniz kolayca ve gereği yapılıur
sakın stres yapma, bebeğin de zarar verme
artı bu hastalarını bilgilendirmeyen doktorlardan da nefret ediyorum neden olduğu bu olaylar yüzünden...:47::47::47:

Son düzenleme:
görülmez çünkü
dış gebelik için, 3-4 gün arayla bakılmış olan iki tane bhcg değeri lazım, onların kıyasıyla bir yorum yapılabilir belki..
senin çok erken bakılmış
aartı madem ultrason bakyorsun be doktor vajinal baksana karından nasıl görünsün???
doktorum bana 1018 değerden sonra 4 gün sonra vajinal mi 1 hafta sonra abdominal mi demişti
daha telaşa düşmek için çok erken, Allah korusun varSA dış gebelik öğrenirsiniz kolayca ve gereği yapılıur
artı bu hastalarını bilgilendirmeyen doktorlardan da nefret ediyorum neden olduğu bu olaylar yüzünden...:47::47::47:
doktorun istediği kadar prof olsun senin içini rahatlatmıyor, negatif enerji yayıyorsa bırak o doktoru
sıcakkanlı konuşkan, hastalarını bilgilendiren, ilgili bir doktora gitmeni tavsiye ederim
sürekli seni işgillendirecek bu doktor, enfensiyon testleri, hemogramlar tam idrarlar, ayrıntıl ultrasonlar, ikili testler, üçlü testler... bunlarda seni yeterince bilgilendirmeyince bir panik halinde olacaksın hep..
bence bırak doktorunu yüler yüzlü konuşkani pozitif bir doktor araştır tatlım, daha keseyi göremedin diye sana bu kadar nagatifi yaydıysa o doktor diğer tetkiklerde bilemiyorum...
üstelik de 1500 değerde kese için ultrasona niye alırlar bir hamileyi bilmem???
keseyi göremeyelim de hasta panik olsun diye mi yani???????
şimdi ben de hamileyim ya çok hassasım canım kusura bakma ama çok sinirlendim doktorlarına..
%95 göremeyeceğin şeye bakma ya
para kazanmak içni muayene parası almak için mi yaptı nedir?

Son düzenleme:
görülmez çünkü
senin çok erken bakılmış

Tşk ederim canım seninde hayırlı uğurlu olsun gebeliğin inşallah...
benim kan pıhtılaşması problemim var o yüzden daha adet bile gecikmeden test yaptırmıştım. bhcg beklenen adet tarihimden 4 gün önce 10 martta 2,81 - 12 martta 37,25 çıktı testlerim. adet tarihim 6 gün geçince yani 20 marttada 1537,86 çıktı. sence normalmi? dış gebelik falan yoktur demi?? ya işte bi tane düşüğüm olunca çok panik yapıyorum korkuyorum. doktorumda burda ünlü bi prof bide üstelik, ama hiç bilgilendirme yapmıyor. Verdiğin bilgiler için çok tşk ederim. Bu site gerçekten güzel herkes deneyimlerini paylaşabiliyor ve birbirine yardımcı olabiliyor.....

doktorun istediği kadar prof olsun senin içini rahatlatmıyor, negatif enerji yayıyorsa bırak o doktoru
sıcakkanlı konuşkan, hastalarını bilgilendiren, ilgili bir doktora gitmeni tavsiye ederim
sürekli seni işgillendirecek bu doktor, enfensiyon testleri, hemogramlar tam idrarlar, ayrıntıl ultrasonlar, ikili testler, üçlü testler... bunlarda seni yeterince bilgilendirmeyince bir panik halinde olacaksın hep..
bence bırak doktorunu yüler yüzlü konuşkani pozitif bir doktor araştır tatlım, daha keseyi göremedin diye sana bu kadar nagatifi yaydıysa o doktor diğer tetkiklerde bilemiyorum...
üstelik de 1500 değerde kese için ultrasona niye alırlar bir hamileyi bilmem???
keseyi göremeyelim de hasta panik olsun diye mi yani???????
şimdi ben de hamileyim ya çok hassasım canım kusura bakma ama çok sinirlendim doktorlarına..
%95 göremeyeceğin şeye bakma ya
para kazanmak içni muayene parası almak için mi yaptı nedir?

Haklısın aslında dün bende düşündüm doktoru değiştirmeyi ama işte şu genetik pıhtılaşma faktörü yüzünden mecburen gidiyorum bilgili diye... yoksa gerçekten tahammül edilir gibi değil. sinirlenmekte haklısın bende dün çok sinirlendim. ya bide ultrasona alırken son adet tarihimi bile sormadı neye göre bakıyor neye göre değerlendiriyor kafasındada olumsuz şeyler düşünüyor anlayamadım... dediğin gibi zaten paragöz bi doktor........

tatlım beta değerin karından görünmesi için düşük , alttan baksalardı kesin görünürdü, ben beta değeri ile hamile olduğumu öğrendikten 2 hafta kadar sonra gittim ki doktor alttan bakmasın diye , benim düşüğüm olduğu için baktırmak istememiştim ama sakınca görmüyosan alttan muayene ile bu değerle rahat rahat bebeğinin kesesini görebilirsin, eğer karından bakılsın istiyosanda 2 günde 2 kat hesabıyla rahat rahat pazartesi hatta daha garanti olur salı görürsün diye düşünüyorum, içini ferah tut bebişin seninlee :16::16::16:

Tşk ederim canım seninde hayırlı uğurlu olsun gebeliğin inşallah...
benim kan pıhtılaşması problemim var o yüzden daha adet bile gecikmeden test yaptırmıştım. bhcg beklenen adet tarihimden 4 gün önce 10 martta 2,81 - 12 martta 37,25 çıktı testlerim. adet tarihim 6 gün geçince yani 20 marttada 1537,86 çıktı. sence normalmi? dış gebelik falan yoktur demi?? ya işte bi tane düşüğüm olunca çok panik yapıyorum korkuyorum. doktorumda burda ünlü bi prof bide üstelik, ama hiç bilgilendirme yapmıyor. Verdiğin bilgiler için çok tşk ederim. Bu site gerçekten güzel herkes deneyimlerini paylaşabiliyor ve birbirine yardımcı olabiliyor.....
neden olsun tatlım dış gebelik, adetini 1 hafta geçmiş değerin oldukça iyi, üstelik diğer iki değerdeki farka bak nasıl katlanmış 2 günde, bence kesinlikle dış gebeliği kafandan at canım
dış gebelik olsa 1000lere gelemezdi değerin..
kıyamam yaa bu kadar panik olmamaya çalış canım
yaşadıkların çok zor anlayabiliyorum seni
tabii ki her tetkikini yaptıracaksın, evladını düşüneceksin, üstelik kan pıhtılaşması var diyorsun elbette daha hassas olmalısın
bu nedenle de seni bilgilendirecek içini ferah tutmanı sağlayacak güler yüzlü konuşkan bir doktora ihtiyacın var
canım biz birbirimize yardımcı olmak içni buradayız, her zaman...
ama doktor değiştirme tavsiyemi lütfen değerlendir canım, gitme o doktora
seni bilgilendirmeyen doktor panikleir ve hamilelikte kaygı, stres panik çok zararlı herkesin bildiği gibi..
yada rica et benim içim huzursuz oluyor de kafama takılanları sormak istiyorum de
beni bilgilendirin de

Son düzenleme:
ahh bu drlar.. ben de de görmem,şlerdi 5. haftada..dış gebelik falan demişti direk dr.. bende okulumun radaki sağlık ocağına gitmiştim prTİSYEN DOKTOR GÖRMÜŞTÜ KESEYİ..ŞİMDİ MİNİK KIZIM ETRAFIMDA DOLANIYOR..KORKMA CNM..FERAH TUT İÇİNİ

İremneva ve ekinci ağznzdan bal damlıyor :) içim ferahladı walla, moralim düzeldi. çok teşekkür ederim cevap yazan herkse.. suan isyerndeym internet 2den sonra kstlanıyor o yuzdn ceptn girdm suan uzun uzun yazamıyorum ama aksam yazdklrnzi tekrar tekrar okycam negatif düsüncelerden kurtulmak icin :)

Neden illa düşecekmiş gibi davranıyosun ki ? ilk bebeğin doğal seleksiyona uğrasyıp düşmüş olabilir hayırlısı öleymiş ama, bu niye düşsün. neden öle bi ihtimali olsun ki ????
32 yasındayım, ilk bebeğim, yeni evliyim, yaşıma rağmen çok deneyimsizim bebek sağlığı konusunda ama aklıma hiç bi zaman kötü seyler geitrmedim.
Getirmiycemde, sende öle yap..

Back