HCG 15.29 ne anlama gelir???

daisybs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
76
36
HCG sonucum 15.29, doktor bir hafta sonra tekrar gel testi tekrar edelim dedi. Kesin bir şey söylemek için değerler düşük, geç döllenme olabilir dedi. Hafif lekelenmeler vardı azaldı ama hala az da olsa lekelenme devam ediyor. Ne diyorsunuz, hamile miyim sizce? Degerleri dusuk olup artan var mi?Şimdiden çok teşekkür ederim.

Adetim 5 gun falan gecmisti 46,10 cikmisti gec dollenmeymisim hala bi hafta on gun fark devam ediyor adet tarihimle bebegin haftasi bir degil . degeriniz katlanirsa sirun yok

bende adetımde 5 gun sonra kan verdm 45.54 cıktı sonra tekrar 5 gum sonra kan verdm 180.08 cıktı bana demıstı gec dollenme dıye ıçını rahat tut ınş sennkıde yukselır

0.5 ten yukarisi hamilelige isaretmis oyle duymustum siz bu durumda hamile oluyosunuz bnde de gec dollenme olmustu 1 hafta kadar hatta dr.m keci boynuzu yememi onermisti

Adetime bir gün kala kan testinde Beta HCG değerim 8 çıkmıştı..Doktor kesin bişey söyleyebilmem için 3 gün sonra tekrar bakmamız gerekiyor ve bu değerin ilk etapta sıçrama yapması gerekiyor demişti . 3 gün sonra 118 gibi bir sonuç almıştık... Yani 15.29 gibi bir değer hamile olduğunu gösteriyor..Bundan sonra bu değerin giderek artması için dua et bol bol..Tebrik ederim canım..Allah inşallah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder..

İnşallah canım çok tesekkur ederim. Allah hepimize hayirlisiyla bebeklerimizi kucağımiza almayı nasip eder inşallah. Yorumların ve iyi dileklerin için teşekkürler

0.5 ten yukarisi hamilelige isaretmis oyle duymustum siz bu durumda hamile oluyosunuz bnde de gec dollenme olmustu 1 hafta kadar hatta dr.m keci boynuzu yememi onermisti
alakası yok benim hep 1,5 filan çıkıyor ama hala hamile değilim :))

sevgili konu sahibi, 5ten yukarısı gebelik lehinedir, doktorun da demiş zaten, yumurtlaman geç olmuştur, 1 hafta sonra gittiğinde değerin yüksek çıkarsa sevinebilirsin hamileyim diye :)

Ben oyle duymustum onu paylasmak istedim ne kadar dogru ne kadar yanlis bilmiyorum ona da soylemistim zaten oyle duydum diye kesin biliyorum diye bisi soylemedim ki

Yine ben geldim merhaba Bugün doktora gittim, bir hafta sonra gel demişti. Önce ultrasonda baktı, bi şeyler var ama tam gelişmemiş, beta HCG ile desteklememiz lazim dedi. Değerin düşük çıkarsa sonucun olumsuz olduğu netlesir dedi. Gecen hafta HCG 15 iken bu hafta 914 çıktı. Öyle olunca 15 gün sonra gel geç döllenme olabilir ama bebekgelismezse üzülme, hazırlıklı ol dedi. Progesteron verdi. Yorumlariniza ihtiyacım var arkadaşlar. Bi sorun olmaz di mi?

Guzel katlanmis sikinti yok. 5000 ve uzeri karindan goruluyor kese. 15 gun sonraya insallah gorursunuz. Stres yapmayin, agir kaldirmayin, esneyip gerilmeyin, egilip conelmeyin, bitki cayi icmeyin, ilac kullanmayin az dikkat edip pozitif olun. Insallah her sey yolunda gider, guzel haberleri verirsiniz.

İnşallah canım, çok teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…