hcg 13.3 bilenler lütfen yorumlasın

November 22

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
2.280
1.822
2 gün önce kasıklarımda ağrı ve batma diye başlık atmıştım adetim de 6 gün geçmişti 3 gün önce evde yaptığım gebelik testi negatifti ama bugün yaptığım çift çizgi çıktı.Kan verdim hcg değerim 13.3 çıktı aşırı mı düşük bilen var mı böyle bir şey yaşayan oldu mu?İlk kez çocuk planlıyorum ve daha ilk denemem hatta bu ay beklemiyorduk bile adetim geciktiği için test yaptım araya hafta sonu girdi.Sizce başka bir sorun olabilir mi dudydunuz mu hiç böyle bir şey?

adet gecıkmesıne ragmen degerın cok düşük canım.doktorun ne dedı peki.normalde daha yüksek olması gerekır.ama belkı kısıden kısıye degısıo olabılır gebelıgın söz konusu olabılmesı ıcın artıs önemlı 2 gunde bı artıs olur..tekrarla testi.

tatlım degrıne cok ta takılma derım önemlı oln degerının 2 gunde ıı katına cıkması
burdan bı rkadaşın gunler gecmesıne ragmen degerı 19 du ve su an kucagınd gec döllenme olmuş olabılı cnm
benımde adetım 12 gun gectıgınde degerım 26 ydı ama sonradan degerım az az yukseldı duşuk yaptım am dr um gebesın gec döllenme dedı

Doktorumla görüşmedimki canım henüz bir doktorum bile yok ki daha doğrusu sadece özel bir hastaneye bugün gidip test yaptırdım ve 13.3 çıktı referans aralığına göre 0-5 arası negatif +5 pozitif yazıyor. 5-50 arasına da 1 haftalık gebelik yazıyor ama kimin forum sayfasına baksam 400 500 yazan var çok yeni bir gebelikmi yoksa bir sıkıntı mı var.Bir de önceden çıkmazken bugün çift çizgi çıkınca afalladım

tatlım bnım dr um gec döllenme acıklamasını yapmıştı mesela ben adt olmam gereken gunde yumurtlamısım sabıt umurtlama herzaman olmayabılıyomuş
degere takılma cnm önemlı olan degerın 2 guunde 2 ye katlaması pazartesı yenıden tekrarla cnm su anda gebesın tebrıkler

Yarın kan sonucumu göstermek için doktora gideceğim randevu aldım.Allahım nolur dış gebelik çıkmasın bana dua edin nolur inşallah ya geç döllenmedir ya da kimyasaldır.Dış gebelik olmasın nolur

Yarın kan sonucumu göstermek için doktora gideceğim randevu aldım.Allahım nolur dış gebelik çıkmasın bana dua edin nolur inşallah ya geç döllenmedir ya da kimyasaldır.Dış gebelik olmasın nolur

umarım kotu bısı cıkmamıstır gıttınmı doktora

kan tahlilimi özelde yaptırmıştım bugün devlet hastanesine gittim kan tahllini yeniden yaptırdı sonuçları 3 te aldım yarın göstermeye gidicem ama ilk ölçüm 13.3 tü şimdi 7.6 demekki düşük yapıyorum olmadı yani

aynı şey benim de başıma gelmişti 1 gün önce farklı bir dr a gittim değerim sizinki gibiydi ertesi gün adet oldum, acile gittik hatta başka bir dr inanmadı hamile olduğuma ,sonuca baktı kimyasal gebelik yaşamışsın, aslında birçok kadın yaşıyor ama farketmiyor sen tahlil yaptırdığın için farketmişsin dedi.Normal adet gibi olmuştum.Bir de şöyle düşün öyle muazzam bir sistem var ki sağlıksız gebelikleri vücut sonlandırıyor.Hiç canını sıkma arkadaşım.

Peki canım kanaman ne zaman başladı? yani hcg kaç olunca kanama oldu benim bugün 7lere inmiş ama hala kanama belirtisi yok inşallah bir an önce başlar bir de operasyon olmasın zaten moralim çok bozuk ağrılarım da var kasıklarımda hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim

5 civarıydı canım.ama ben adet oldum düşük yapıyorum diye gittim kanama devam ederken test yapıldı öyle çıktı .Ama normal adet gibiydi hiç sıkıntım olmadı yani.Doktor adet oluyorsun demişti hatta kanamama bakıp.Rabbim gönlüne göre versin.

Sağol canım teşekkür ederim hepimizin gönlüne göre olsun inşallah bugün pembemsi renkte kanamam başladı zaten ,kasıklarımdaki ağrı bile değişti artık batmıyor normal adetteki gibi ağrıyor.Doktora da göründüm aynısını söyledi kimyasal gebelik geçirmişsin dedi tekrar beta hcg yaptırdı sonuçları alınca istersen alttan ultrason ile bakalım dedi öyle geldim eve işte birazdan da çıkıp okuluma gideceğim bakalım 7 saat dayanabilcek miyim okulda.45 tane öğrencim var.Allahtan öğrencilerim 1.sınıftan beri benimle çok iyiler beni üzmüyorlar dün sağolsular halimi görüp çıt çıkarmadılar.

üzüldüm canım ama herşeye iyi açıdan bakmak lazım ben aralıkta kürtaj oldum 8+3 haftalıkken ........................ kalp atışları yoktu bebeğimin..... korunma süreci yeni bitti. Allah nasip ederse senin beklemene gerek yok..... inşallah en kısa zamanda hamile kalır sağlıkla kavuşursun bebeğine...

En kısa sürede bebiş haberini alırsın inşallah .Çocuklar hissediyorlar .ben de okul öncesi öğretmeniyim bebek istediğim zamanlarda o zaman olmuyordu çok ağlayarak gitmişimdir okula .sarılıp ağlamışımdır hatta.Ben kimyasal gebelikten sonra hamile kaldım ve 3,5 yaşında bir oğluşum var.İyi tarafından bakarsak hamile kalabiliyorsun öyle düşün .Önümüzdeki ay hayırlı haberini alırız inşallah.

Çok teşekkür ederim kızlar aynı durumu yaşayanların olduğunu görünce daha az üzülüyor insan , yalnız olmadığını anlıyor tabiki kısmet ,Allah herşeyin hayırlısını versin hakkımızda.

canım benim ilk gebelğimde kimyasal gebelikti ondan sonraki ay korunduğumz halde yne hamle kaldım yani korunmana hç gerek yok belki bu ay yne hamle kalırsın bu ay ilk denemenmş hç canını skma yani bu arada bnm düşüklermin sebebi kan pıhtılaşmasymş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…