- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
-
- Konu Sahibi November 22
adet gecıkmesıne ragmen degerın cok düşük canım.doktorun ne dedı peki.normalde daha yüksek olması gerekır.ama belkı kısıden kısıye degısıo olabılır gebelıgın söz konusu olabılmesı ıcın artıs önemlı 2 gunde bı artıs olur..tekrarla testi.2 gün önce kasıklarımda ağrı ve batma diye başlık atmıştım adetim de 6 gün geçmişti 3 gün önce evde yaptığım gebelik testi negatifti ama bugün yaptığım çift çizgi çıktı.Kan verdim hcg değerim 13.3 çıktı aşırı mı düşük bilen var mı böyle bir şey yaşayan oldu mu?İlk kez çocuk planlıyorum ve daha ilk denemem hatta bu ay beklemiyorduk bile adetim geciktiği için test yaptım araya hafta sonu girdi.Sizce başka bir sorun olabilir mi dudydunuz mu hiç böyle bir şey?
2 gün önce kasıklarımda ağrı ve batma diye başlık atmıştım adetim de 6 gün geçmişti 3 gün
önce evde yaptığım gebelik testi negatifti ama bugün yaptığım çift çizgi çıktı.Kan verdim hcg değerim 13.3 çıktı aşırı mı düşük bilen var mı böyle bir şey yaşayan oldu mu?İlk kez çocuk planlıyorum ve daha ilk denemem hatta bu ay beklemiyorduk bile adetim geciktiği için test yaptım araya hafta sonu girdi.Sizce başka bir sorun olabilir mi dudydunuz mu hiç böyle bir şey?
Doktorumla görüşmedimki canım henüz bir doktorum bile yok ki daha doğrusu sadece özel bir hastaneye bugün gidip test yaptırdım ve 13.3 çıktı referans aralığına göre 0-5 arası negatif +5 pozitif yazıyor. 5-50 arasına da 1 haftalık gebelik yazıyor ama kimin forum sayfasına baksam 400 500 yazan var çok yeni bir gebelikmi yoksa bir sıkıntı mı var.Bir de önceden çıkmazken bugün çift çizgi çıkınca afalladım
Yarın kan sonucumu göstermek için doktora gideceğim randevu aldım.Allahım nolur dış gebelik çıkmasın bana dua edin nolur inşallah ya geç döllenmedir ya da kimyasaldır.Dış gebelik olmasın nolur
Çok teşekkür ederim kızlar aynı durumu yaşayanların olduğunu görünce daha az üzülüyor insan , yalnız olmadığını anlıyor tabiki kısmet ,Allah herşeyin hayırlısını versin hakkımızda.