• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HCG 1.20

nyumurta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2019
5
1
1
41
Merhaba, eylül ayı için hcg 1.20 çıkanlar burada konusabiliriz.. En son ağustosta yazışma olmuş. Benim 4 gun önce 0.5 sonra 1.20 cıktı bat 8 gun var. Merakıma engel olamıyorum.

Ahahah ya böyle bişey olamaz konu açacaktım şaka gibi az önce sonucumu öğrendim 1.20 cıkmıs 3 gün önce 0 dı 🙄🙄 adetim 4 gün gecikti ve hala adet olmadım 😏😏

Benimde 1.20 idi ağustos sonunda normalde 6 si gibi adet olmam gerekti olmadım bugün tekrar kendim test yaptım negatif cıktı.😪

Slm kızlar benimde sonraki test 1.20 den
Benimde 1.20 idi ağustos sonunda normalde 6 si gibi adet olmam gerekti olmadım bugün tekrar kendim test yaptım negatif cıktı.😪
slm arkadaşım sakın pes etme benim 1.20 sonra düştü ve adete 1 gun kala 24 cıktı.. Hamileyim.. çok şükür darısı başına..

Merhaba, eylül ayı için hcg 1.20 çıkanlar burada konusabiliriz.. En son ağustosta yazışma olmuş. Benim 4 gun önce 0.5 sonra 1.20 cıktı bat 8 gun var. Merakıma engel olamıyorum.

Benim 4 gün önce böyle çıkmıştı 2 gün sonra 20’lerdeydi inşallah hamilesinizdir

Back