Hcg 0.100 den 0.2 ye??

Kumsall Denizz

Sağlıkla gel sürpriz yumurtam ❤
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
334
Puanlar
18
Kızlar adetime 9 gün kala hcg sonucu 0.100 dü

Bugün (adetime 4 gün kala) sonuç 0.2

Sonuca göre gebelik yok ama değer artmış bu ne demek oluyor? Hamilelik olabilir mi?

Sonuca göre gebelik yok ama değer artmış bu ne demek oluyor? Hamilelik olabilir mi?
Canim.adetini beklemen en sagliklisi olur Allah gonlune gore versin

Makine sapmasından başka birşey değil. Maalesef hamile değilsiniz. Geç yumurtlama ve geç döllenme olmazsa şu saatten sonra muhtemelen adet olursunuz

Adetim 1 gün gecikti.
Saat olarak düzenlidir en fazla öğlen 3 e kadardır. Bugünü de sayarsak 2 gün.

Hayırlısı tabi belki vardır belki yoktur :)

21-35 gün arasında olan adetler düzenli kabul ediliyor.
benim en fazla 32. Günde olur.
Bazen 26 bazen 28,30,31 ama en fazla 32

32. Günde yarın. 33 yoktur hiçbir zaman düzenli yazarım tarihleri.
32.günde yarın oluyor.

Aşırı mide bulantısı, 2-3 kilo aldıracak kadar iştah artışı, akıntı, günde birkaç kere lavaboya giden ben 2 saatte bir gidiyorum şimdi. Gece lavaboya uyanmak gibi bşy bende hiç yoktur son zamanlarda buda var. Kendimdeki farklılıklar bunlar.
Ve hiçbir zaman korunmadım. hap var. Kullanmadım. Buda şansı arttırıyor. Çevremde hap kullananıp aylar sonra hamile kalan çok var.
Bunlar olmasa sonuçlara göre yoktur der geçerdim ama bekliyorum :)

İnşşallah gönlünüzce olur amma velakin mide bulantısı iştah açıklığı vs psikolojik gibi duruyor, zira bu kadar erken belirti olmuyor, daha ileriki haftalarda görülüyor. Gebelik var diyebilmek için hcgnin 5 den büyük olması lazım üstelik. Bu kadar kendinizi şartlamayın, biraz rahat olun bence. İnşallah istediğiniz gibi olur :)

Bence kadin doguma muayene olmanizda fayda var kist filan da olabilir...

Back