Catharsis Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2009 5.981 4.905 173 23 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Catharsis #1 kızlar gülmeyin bana ama bizim sitedeki reklam güzelinin saçına bayıldım ben. o tonlardan istiyorum ya.. balyaj ya da röflede var sanki.. şu zemini boyanmamış kumral saçıma nasıl yapabilirim. ve zemini tutturunca üzerine balja mı röfle mi nasıl bişiyi yaptırmam lazım?
kızlar gülmeyin bana ama bizim sitedeki reklam güzelinin saçına bayıldım ben. o tonlardan istiyorum ya.. balyaj ya da röflede var sanki.. şu zemini boyanmamış kumral saçıma nasıl yapabilirim. ve zemini tutturunca üzerine balja mı röfle mi nasıl bişiyi yaptırmam lazım?
Doro Tantrumm! Kayıtlı Üye 27 Haziran 2009 9.310 3 156 Ankara 23 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Catharsis #2 bunu diyosun dimi, fotoyu da koyalım belki dikkat etmemiş olan arkadaşlar vardır.
Catharsis Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2009 5.981 4.905 173 23 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Catharsis #3 Doro .!.: bunu diyosun dimi, fotoyu da koyalım belki dikkat etmemiş olan arkadaşlar vardır. Genişletmek için tıkla... evet canım aynen... çok teşekkürler, zahmet oldu.
Doro .!.: bunu diyosun dimi, fotoyu da koyalım belki dikkat etmemiş olan arkadaşlar vardır. Genişletmek için tıkla... evet canım aynen... çok teşekkürler, zahmet oldu.
Catharsis Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2009 5.981 4.905 173 24 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Catharsis #4 hımm yok mu hiç fikri olan?
M merrall Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2010 2 0 36 Bursa 24 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Catharsis #5 harika bi renk bence yanlız sadece tek renk deil o yani!!! kahveler bakırlar sarılar var bi çok işlem görmüş bi saç o!!! ama mükemmelll bence
harika bi renk bence yanlız sadece tek renk deil o yani!!! kahveler bakırlar sarılar var bi çok işlem görmüş bi saç o!!! ama mükemmelll bence
Catharsis Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2009 5.981 4.905 173 24 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Catharsis #6 merrall .!.: harika bi renk bence yanlız sadece tek renk deil o yani!!! kahveler bakırlar sarılar var bi çok işlem görmüş bi saç o!!! ama mükemmelll bence Genişletmek için tıkla... çok haklısın canım, çok işlem var.. ama harika olmuş.. ben en azından yakın bir renk olsa benimkiler sevinicem. kendim zemini yapıcam(kuaför sanki daha riskli) sonra kuaföre gidip bu balyajdan attırıcam bakalım..
merrall .!.: harika bi renk bence yanlız sadece tek renk deil o yani!!! kahveler bakırlar sarılar var bi çok işlem görmüş bi saç o!!! ama mükemmelll bence Genişletmek için tıkla... çok haklısın canım, çok işlem var.. ama harika olmuş.. ben en azından yakın bir renk olsa benimkiler sevinicem. kendim zemini yapıcam(kuaför sanki daha riskli) sonra kuaföre gidip bu balyajdan attırıcam bakalım..
Catharsis Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2009 5.981 4.905 173 29 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Catharsis #7 çok mu zor bu renk. bal köpüğü olabilir mi?? hiç fikri olan yok eyvahedigeldismile
Akitra kelebekk εїз Kayıtlı Üye 13 Eylül 2009 5.522 7 158 Bursa 29 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Catharsis #8 biraz röfle var sanırım balyajda degil bu. karamele benziyor rengi. üstlerde de daha acık bi sarı
I ireemmm Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2009 27 0 86 40 Ankara 30 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Catharsis #9 kızlar ben de bu renk yaptırmak istiyorum ama saçlarım sapsarııııııı evde boyaarak bu tonları nasıl elde ederim bi akıl verin çok sıkıldım kendimden..
kızlar ben de bu renk yaptırmak istiyorum ama saçlarım sapsarııııııı evde boyaarak bu tonları nasıl elde ederim bi akıl verin çok sıkıldım kendimden..
Q qulquzelii Guru Kayıtlı Üye 23 Mart 2010 99 4 298 30 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Catharsis #10 saçın zemini açık kahve gibi geldi bana. Aralarında da daha açk tonlarda sarılar var ve çok hoş bi renk. İnş saçınız istediğiniz gibi olur
saçın zemini açık kahve gibi geldi bana. Aralarında da daha açk tonlarda sarılar var ve çok hoş bi renk. İnş saçınız istediğiniz gibi olur
Amonra Guru Kayıtlı Üye 11 Şubat 2008 13.347 317 423 İstanbul 30 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Catharsis #11 harika bi saç ya benim de dikkatimi çekti
iriz makeup and skin care bids Kayıtlı Üye 11 Eylül 2012 386 16 68 21 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Catharsis #12 Hangi resim yaf resim silinmiş sanırım göremedim ama çok merak ettim :/ konuda eski olduğu için göremedim rengi merak ettim
Hangi resim yaf resim silinmiş sanırım göremedim ama çok merak ettim :/ konuda eski olduğu için göremedim rengi merak ettim