Saç Rengi ve Saç Boyama hc- saç uzatma reklamındaki kızın saçı

Catharsis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
5.981
4.905
173
kızlar gülmeyin bana ama bizim sitedeki reklam güzelinin saçına bayıldım ben. o tonlardan istiyorum ya.. balyaj ya da röflede var sanki..

şu zemini boyanmamış kumral saçıma nasıl yapabilirim. ve zemini tutturunca üzerine balja mı röfle mi nasıl bişiyi yaptırmam lazım?

harika bi renk bence yanlız sadece tek renk deil o yani!!! kahveler bakırlar sarılar var bi çok işlem görmüş bi saç o!!! ama mükemmelll bence

harika bi renk bence yanlız sadece tek renk deil o yani!!! kahveler bakırlar sarılar var bi çok işlem görmüş bi saç o!!! ama mükemmelll bence

çok haklısın canım, çok işlem var..
ama harika olmuş..

ben en azından yakın bir renk olsa benimkiler sevinicem. kendim zemini yapıcam(kuaför sanki daha riskli) sonra kuaföre gidip bu balyajdan attırıcam bakalım..

çok mu zor bu renk. bal köpüğü olabilir mi??
hiç fikri olan yok eyvahedigeldismile

biraz röfle var sanırım balyajda degil bu.
karamele benziyor rengi.
üstlerde de daha acık bi sarı

kızlar ben de bu renk yaptırmak istiyorum ama saçlarım sapsarııııııı evde boyaarak bu tonları nasıl elde ederim bi akıl verin çok sıkıldım kendimden..

saçın zemini açık kahve gibi geldi bana. Aralarında da daha açk tonlarda sarılar var ve çok hoş bi renk. İnş saçınız istediğiniz gibi olur

Hangi resim yaf resim silinmiş sanırım göremedim ama çok merak ettim :/ konuda eski olduğu için göremedim rengi merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…