Saç Bakım Ürünleri HC bakım komplexi !

berfinbilgen

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2007
3.156
24
Arkadaslar ben bundan 15-20 gun once hc bakım komplexini aldım saclarimdaki kırıklar ıcın daha 2 kere kullandım ama ınanılmaz farkı gordum hem yumusacık yapıyor hemde saclardaki kırıkları onarmıyor tabı olan olmusta yenı olusumları engellıyor ve sac dokulmemde azalma oldu tavsıye ederım ( ayrıca tamamen dogal bır urun )

Saçımda dökülme yoktu sadece hızlı uzasın diye bir ay önce aldım.Kullandığım ilk günden itibaren aşırı şekilde dökmeye başladı. ılk başta olması dökülmesi normalmiş sonra azalıyormuş. Ama azalmadı. Kullanmayı bıraktım birkaç haftadır ancak hala dökülüyor. Bir de dökülme derdi sardım başıma. Ben hiç memnun kalmadım işin doğrusu.

Bende kullanıyorum 1.şiseyi bitirdim 2.sini aldım , fena değil mucize beklemeyin zaten, saçımı 3 ay önce boyattım 3 parmak uzadı zaten okadar uzaması normal ama saçın orielden yanmıştı yani hiçbir ürün kurtaramazdı zaten...
Yinede hakkınını yemeyeyim ilk yandığı gibi değil şaçlarım kıvırcıklarım daha belirgin oldu görenler şaçın düzelmiş diyo saçım kıvırcık anlamıyolar yada ben üzülmeyeyim diye diyolar bilmiyorum ama ben eskisi gibi olmadığını biliyorum :KK43:
2. şişeyıde sabırla bitireceğim zaten öyle tavsiye ediliyor sitedede o zaman tekrar yazarım ...

Yapmadığım kalmadı şampuanıma çam terebentin yağı biraz badem yağı döktüm, en son durularkan bi kaba soğuk suyla biraz elme sirkesi katıp şaçıma döktüm nerdeyse hasta oluyodum,ıslakken saç uçlarıma badem yağı sürdüm, sık yıkadım,
şimdide tavsiye üzerine Avon planet spa maske alıcam yinede yılmıcam kestirmicem zaten ilk yandığında uyuz kuaför yarıya indirdi bide suçunu kabül etmedi bide ürün sattı bi b..ka yaramadı....
Kararlıyım ben bu saçımı kurtaracağım bu yazda geçen yazki gibi olacak! Yoksa bütün havam söner valla!

ben 1 sıse kullandım yumusacık yapıyor sacı beslıyorda ama sac uzatma konusuna gelınce sıtede yazıldıgı gıbı degıl bence oncelerı ben 1 sıse kullandım azmı dıye dusundum ama burda 3 sıse bıtırenlerı gorunce yalan oldugu cıkıyor ortaya sac bakımı ıcın guzel bır urun tavsıye ederım ama uzatmak ıcın almak ısteyenler heveslenmesın bence fos

bende aldım ürünü. sampuanınıda aldım. saclarımın ucları asırı kuru ve yanık kestirmeden gitmicek ama düğüne kadar kstirmeyi düşünmüyorum. henüz 1 kere uyguladım 1 sise bitsin sonucu yazarım

Saçımda dökülme yoktu sadece hızlı uzasın diye bir ay önce aldım.Kullandığım ilk günden itibaren aşırı şekilde dökmeye başladı. İlk başta olması dökülmesi normalmiş sonra azalıyormuş. Ama azalmadı. Kullanmayı bıraktım birkaç haftadır ancak hala dökülüyor. Bir de dökülme derdi sardım başıma. Ben hiç memnun kalmadım işin doğrusu.

bu arkadaşıma tamamen katılıyorum benim saçlarım da dökülme yoktu kullanmaya başladım saçlarım çok aşırı bir şekilde döküldü bıraktığım halde dökülme devam etti o kadar para verdim saçlarımdan oldumÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

kızlar bende almıştım bir kaç kez kullandım duZenlı değil.. aama kullandığımda sadece yumuşaklık oldu kırılma azalmadı

X