Hazreti Muhammed Erdoğan'a oy verenlerle gurur duyarmış!!

heexee

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2008
7.750
4.857
773
AKP Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunu kullanmak için geldiği Kayseri Lisesi önünde çok çarpıcı açıklamalarda bulundu ve İslam dininin peygamberi Hz. Muhammed'i de seçim propagandalarına alet etti.

Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın bütün İslam aleminin umudu olduğunu iddia eden Bakır, sonuçların tüm İslam alemini etkileyeceğini öne sürerek, "Eğer peygamber efendimiz gelip bu sahneyi görseydi hepimizle gurur duyardı diye düşünüyorum" dedi.

AKP Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunu kullanmak için geldiği Kayseri Lisesi önünde çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN BÜTÜN İSLAM ALEMİNİN UMUDUDUR"

Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın bütün İslam aleminin umudu olduğunu iddia eden Bakır, sonuçların tüm İslam alemini etkileyeceğini öne sürerek şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu yarışı birinci turda çok yüksek rekor bir oyla tamamlayacağından hiç bir kuşku duymuyoruz. Hemşerilerimize ve Kayseri'ye özellikle güveniyoruz. Ben Kayseri'den rekor bir oy oranı bekliyorum. Hemşerilerimiz bu şuur içinde hareket etsinler. Bu yarışın kazananı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu yarışın kazanını Türk Milleti ve İslam alemidir. Bu yarışın kazananı sadece Ankara, İstanbul, Kayseri değildir. BU yarışın kazananı Kosova'dır, Saraybosna'dır, Kudüs'tür. Aynı zamanda Bağdat'tır, Karabağ'dır, Kırım'dır. Recep Tayyip Erdoğan bütün İslam aleminin umududur. Bütün İslam alemi bu seçimlerin sonuçlarını bekliyor. BU seçimin sonuçları bütün İslam ümmetini etkileyecektir. Bütün Müslümanların bu şuur içinde oylarını vermeleri büyük önem arz ediyor. Hep birlikte yeni Türkiye'ye doğru gidiyoruz."

" EĞER PEYGAMBER EFENDİMİZ GELİP BU SAHNEYİ GÖRSEYDİ HEPİMİZLE GURUR DUYARDI DİYE DÜŞÜNÜYORUM"

Sözlerinin sonunda çok çarpıcı bir söz sarf ederek , "Eğer peygamber efendimiz gelip bu sahneyi görseydi hepimizle gurur duyardı diye düşünüyorum" diye ifadeler kullanan Bakır, İslam dininin peygamberi Hz. Muhammed'i de seçim propagandalarına alet etti.

Odatv.com
http://www.odatv.com/n.php?n=hazreti-muhammed-erdogana-oy-verenlerle-gurur-duyarmis-1008141200

yok daha neler..kafayı mı yemiş bunlar

Din tüccarlığında sınır yok
Buna inananlarda var bu ülkede, yazık vallahi

Bu daha bir hiç, erdogani neredeyse peygamber gibi görenler var. Erdogana karsi bir oyu, islama karsi bir olay olarak görüyorlar. Artik Türkiyeyi çok karanlik günler bekliyor.

Akıllara zarar açıklamalardan bir tanesi daha....

bizim cahil milleti de ne güzel konuşuyor der heralde artık

Irak'ta peygamberlerin türbeleri,camiler ve kutsal yerler yakılıp yıkılırken; ''İslam Alemnin Umududur'' sözlerini sölemesi bana çok saçma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…