Haznedar zel Meltem Hastanesi hakknda

nar

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2008
1.895
7
358
Tekirdağ
merhabalar haznedardaki özel meltem hastanesinde doğum yapan varmı fiyatlat fena dğil memnunkalan kalmayan doktor tavsiyesi olan beni bilgilendirebilirmia.s.

merhabalar ben meltem hastanesinde doğum yapmadım ama rahim filmi çektirmiştim berbat çektiler doktorum beğenmedi ama yinede seni etkilemek istemem

selam arkadaşım bende 29 haftalık hamileyim. Şuanda bende çok araştırıyorum yeni doğum yapmış arkadaşlarıma soruyorum sürekli hastaneleri. 2 arkadaşım meltem hastanesinde doğum yapmış.
6 ay önce doğum yapan arkadaşım çok kötü şeyler anlattı. Doktordan değilde ebelerinden hiç memnun kalmadığından bahsetmişti. Normal doğum yapmış çok zor olmuş.
3 ay öncede komşumuz yaptı orda doğumu o da çok memnun kaldığını bir daha hamile kalırsa gene gideceğini söyledi.

Valla aynı hastane 2 ayrı görüş kafamçokkarıştı benimde. Ben genede doğuma yakın gidip bi bakıcam hastaneye. biraz da şans işi galiba bu işler. Allah hepimizi bebeklerimizle sağ salim kurtarsın

selam arkadaşım bende 29 haftalık hamileyim. Şuanda bende çok araştırıyorum yeni doğum yapmış arkadaşlarıma soruyorum sürekli hastaneleri. 2 arkadaşım meltem hastanesinde doğum yapmış.
6 ay önce doğum yapan arkadaşım çok kötü şeyler anlattı. Doktordan değilde ebelerinden hiç memnun kalmadığından bahsetmişti. Normal doğum yapmış çok zor olmuş.
3 ay öncede komşumuz yaptı orda doğumu o da çok memnun kaldığını bir daha hamile kalırsa gene gideceğini söyledi.

Valla aynı hastane 2 ayrı görüş kafamçokkarıştı benimde. Ben genede doğuma yakın gidip bi bakıcam hastaneye. biraz da şans işi galiba bu işler. Allah hepimizi bebeklerimizle sağ salim kurtarsın
teşkler senideb sağsağl,m ALLAH kurtarsın:1hug:

arkadaşlar bende meltem hastanesinde doğum yaptım ve gerçekten memnun kaldım diyebilirim...
doktorum nuray hanımdı ama 14 saatlik doğum sancılarına rağmen bebeğim kanala inmedi ve suyu bitti o yüzden mecburen sezaryen oldum, akşam saat 20.00 de doğum yaptım ve o saatte nöbetçi doktor ayten bölükbaşı vardı, doğumu o yaptırdı. artık nasip kısmet diyelim, ben doğum yaptığm esnada ebeler ve doktorlar çok iyiydi, memnun kaldım. yalnızca keşke mecbur kalmasaydım da normal doğum yapsaydm ama nasip... bu arada sezaryena teşvik olmadı, doktor ve ebeler "normal yapsan da çok zor olur ama istersen bekle" dediler 14 saat bekledik baktık olmuyor sezaryen oldu...:çok üzgünüm:

Kızlar fiyatlardanda bahsedermisiniz ?? SSk lılara muayene , normal ve sezeryan ücretleri ne kadar acaba???

Kızlar fiyatlardanda bahsedermisiniz ?? SSk lılara muayene , normal ve sezeryan ücretleri ne kadar acaba???

Normal Tek kişilik Oda Paket Fiyatı Sgk 300 Tl

Normal Doğum Çift Kişilik Oda Fiyatı Sgk 200 Tl

Sezeryan Doğum Sgk 500 750 Arası

Zaten Özel Meltem Hastanesi | Tel: (0212) 644 22 00 Dan baktıgında
Forum Var Doldurdugun Taktırde senı randevu yada fiyat Bilgisi İçin Arayıp Bilgilendiriyorlar
Canım Ben Doğumumu Meltemde Yapıcam Dr.um Pınar Yanmaz

Son düzenleme:
Back
X