Hazmedemiyorum arkadaslar!

Fatalstoke61

Gerçek bir kadınsan kraliçesin
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
162
80
İlk bu konudan girmek istedim sahsen dostluga fazlasiyla önem veren biriyim ve dostlarim 5parmagimi gecmez cok şükür senelerdir yanimdalar fakat soyle bi durum var.bazı kardeslerim sevgilisi oldugunda (çünkü kalıcı olmuyor genelde) onlara mahkum gibi yasiyorlar hayatlarini ve ben bunu hazmedemiyorum.evli degilsin nisanli degilsin afedersin tuvalete gitmeye izin aliyorsun haliyle bunlara karsi yapida bir insan oldugum icin malum sevgililerde beni sevmezler.velhasıl ne olur sonunda yanlarinda kalan ben olurum.yani diyecegim kardesim akıl isterler verirsin dinlemezler sonra haklı cikarsin ama yinede bu döngü olarak devam eder beni dinlemedi diye de kardesim dedigim insani birakamam sonucta hayat onun ben anca dogru bildigimi soylerim.ama cogu kadin boyle ve kadinlarin boyle kendini ezdirmesini hazmedemiyorum!

Acaba katılanlar hangi gruba dahil merak ettim dogrusu haklsn deyip bildigini okuyor olabilir mi ciddi doldum artik boyle daha yagdiririm buraya da okumaya üsenirsiniz diye sizleri düsündüm :))

Aşıkken seni dinler görünüp hatta hak verdiklerini iddia etseler de yine kendi bildiklerini okuyorlar. Benim çevremdeki bazı arkadaşlarım da böyle uyarmak da bir işe yaramıyor. İşin kötüsü ilişki bitince doğru dürüst arkadaşları da kalmıyor. Çünkü kendilerini sevgililerine adıyorlar. Takılma derim maalesef bu döngü hep böyle devam eder.

Valla canım ben de sevdim de dostum ayrı sevgilim ayrıdır gidip sevgilim istiyo diye dostumla arama mesafe koymam.öyle yapanlari bende gördüm canım erkegin kölesi oluyorlar degersizlestiriyorlar kendilerini. o kadar aciz bi bayan benim dostum olmasın zaten

Çok haklısın sana o kadar hak veriyorum ki. Çok afedersin bir nevi tepelerine çıkartıyorlar sonra da şikayet. Sınır çizilebilse böyle olmaz.

Çok haklısın sana o kadar hak veriyorum ki. Çok afedersin bir nevi tepelerine çıkartıyorlar sonra da şikayet. Sınır çizilebilse böyle olmaz.
Çok karışmayacaksın iste kendi akıl isterse söylersin sonra bide kötü olan sen olursun ammannn Allah esirgesin

Bende çok yaşadım bu durumu.
Ama çok güzel dersimi aldım.
Artık kimseye karışmıyorum. Çok yakın arkadaşım olsa dahi.
Sadece dinliyorum, yorum yapıyorum ama asla akıl vermiyorum
Ne gerek var nasılsa canı ne istiyolarsa onu yapıyorlar :)

Haklısın sevdiğimiz insanlar üzülmesin maksadımız o.

Bırakın arkadaşla mesafe koymayı ailesini siliyor bazı kadınlar.
Uslanmayanlara çok karışmamak lazım. Hayat onların.
Yarın birşey olsa sizi suçlarlar.
Ayrıca dost diye birşey yoktur. Yakın arkadaş vardır.

Evet öyle deniyor ama ben dost gözüyle bakıyorum ben kendi dostlugumdan eminsem elbet ben gibi insanlar da vardır diye düşünüyorum nadir de olsa."dost ise düşünme ver ömrünü gitsin dost değil ise hiç bekletme yol ver gitsin " demişler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…