CANIM ÇIKSALINDA OTURUYORUM.
DOĞUMU DA KISMETSE TÜRKİYE GAZETESİ HASTANESİNDE YAPACAĞIM.
SEN NEREDE OTURUYORSUN ve NEREDE DOĞUM YAPACAKSIN?.
kızlar bende dün emzirme sütyeni- yeni inci- (27,5 ytl) ve iç çamaşır aldım..yedek gecelik ve pijama alıcam daha....
aldiklariniz cok güzel kizlarr..
semacim sabirsizlikla bekliorum fotolarini..
canım sanırım aynı sütyeni almışız senle desenli dimi sırnaşık şey banada 27 dedi pazarlıkla 20 ytl aldım:roflol:
evet canım desenli:roflol::roflol::roflol: ten rengi ve beyazı vardı ben beyazından aldım (85B) bgn bi tane de daha uygun bişey buldum 8,00 ytl penyesi ii güzel ama markası mellesia uyduruk bir marka bunu 90B aldım büyük geldi ama belki sütle dolar :dance::dance::dance:
bıdışım ne güzel herşey karşılıklı iyilikte öyle..maşallah maşallah tüüü:) benim görümcem yok malesef, keşke olsa ama kayınlarım çok iyiler sen de öyle anlatma nazar olur:) nazara inanmazdım; evlendim 1 ay geçmedi eşimi hastaneye yatırdık 6 gün hastanede yattık ve gündüz hiçbişeyi yoktu gece ne olduysa oldu misafirlerimiz vardı gittiler 2 en fazla 3 saat sonra eşim kıvranmaya başladı allah hastalık vermesin derim hep nazara odur budur inanırım çünkü eşimin hiçbişeyi yoktuValla benim görümcem bir tane... Yaşıtız zaten benden 3 ay büyük... Doğum odasında patlatmak için şampanya şişelerinden bile almış. Tabi içinde meyve suyu var.. Yeni çıkmış oyuncak mağazalarında var. Evlenirken başımdan aşağı güller, dolarlar atıp şampanya patlatmıştı. Bir evlensin bende ona fazlasını yapacağım.. Çok seviyorum onu...ben ona örümceğim derim oda bana yengeç der...
bıdışım ne güzel herşey karşılıklı iyilikte öyle..maşallah maşallah tüüü:) benim görümcem yok malesef, keşke olsa ama kayınlarım çok iyiler sen de öyle anlatma nazar olur:) nazara inanmazdım; evlendim 1 ay geçmedi eşimi hastaneye yatırdık 6 gün hastanede yattık ve gündüz hiçbişeyi yoktu gece ne olduysa oldu misafirlerimiz vardı gittiler 2 en fazla 3 saat sonra eşim kıvranmaya başladı allah hastalık vermesin derim hep nazara odur budur inanırım çünkü eşimin hiçbişeyi yoktuneyse şimdi çok iyi allah kimseye hastalık dert keder vermesin ...
Valla benim görümcem bir tane... Yaşıtız zaten benden 3 ay büyük... Doğum odasında patlatmak için şampanya şişelerinden bile almış. Tabi içinde meyve suyu var.. Yeni çıkmış oyuncak mağazalarında var. Evlenirken başımdan aşağı güller, dolarlar atıp şampanya patlatmıştı. Bir evlensin bende ona fazlasını yapacağım.. Çok seviyorum onu...ben ona örümceğim derim oda bana yengeç der...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?