• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hazirlik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Bende folik asit kullanmaya basladim doktorun onerisi olmadan kendiligimden aldim ve kullaniyorum sizce sorun olurmu doktor gorusu almadan bqslamamm

Bende folik asit kullanmaya basladim doktorun onerisi olmadan kendiligimden aldim ve kullaniyorum sizce sorun olurmu doktor gorusu almadan bqslamamm
Sanmıyorum canım ben de kendim bu ay denemeye başladığımız için kullanmaya başladım, hatta sağlık ocağındaki hemşire kendisi söyledi başla dedi doktora gerek kalmadan

Peki gebe kalindigi sirada belirtiler arasnda genelde gogus hassasiyeti oluyomus bunun hakkinda daha detayli bilginiz varmi nasol hassasiyet mesela benim suan uclari cok yumusak

QUOTE="Mesing, post: 65401912, member: 1008387"]
Peki gebe kalindigi sirada belirtiler arasnda genelde gogus hassasiyeti oluyomus bunun hakkinda daha detayli bilginiz varmi nasol hassasiyet mesela benim suan uclari cok yumusak
[/QUOTE]
Canım herkesin belirtisi bir değil 3 gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum bekirtilere kesinlikle takılma gögüslerin adette bile ağrıya biliyo o yüzden adetin geçince test yap belirti arama hiç

Hiçbir sorun olmaz canım aksine doktor çocuk düşünenlere 6 ay önceden başlar folik asiti inşallah bebişin olur ❤

Her regli döneminde göğüs ve bacak ağrısı çeken biri olara bu ay göğüslerimin uçları aciyordu. Sanki yar varmış gibi dokunamiyordum. Regli iken etrafi ağrırdı. Böylece hamile olduğumu ögrendim ama belirtiler birebir regli belirtisiydi canım yani ped takıp yattım ha geldi gelecek diye. O yüzden ayırt etmek çok zor

Zaten gebelik planlayanlar için öncesi başlanılması gerekir.Bende bu ay başladım.Umarım hayırlısı olur.🌸

Back
X