• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haziranda karadeniz mi-kapadokya mı? tur mu-otel mi?? önerileriniz??

papatyam101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
18
0
86
İçel Mersin
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

merhaba arkadaşlar.. haziranda düğünümüz olacak.. balayı için önerilerinizi bekliyorum..
kültür turlarıyla mı gidelim gezme açısından, yoksa başbaşa bi otel mi olmalı??
karadeniz mi daha keyifli olur, yoksa kapadokya mı??
bu seçenekler arasında kaldık, karar veremedik..
yardımcı olursanız sevirim...

şimdiden tebrik ederim
tur olursa ; canım bence balayı için uygun olmaz,turlarda belli saatlerde belli programlar yapılır mesela sabah erkenden kalkmalısınız,balayında sabah geç klkmak isteyecektir insan bu yüzden tur uygun değil
otel balayı için daha uygundur.

karadeniz ; haziranın ilk haftalarında orası oldukça yağışlı olur,karadeniz yemyeşildir toprağı bile görmezsin yeşillikten,ordaki oteller hep yayla otelleridir,çok lüks oteller yoktur..yeşilliklerin içinde yağmurları severseniz vee yayla otellerinide kabul edersen güzel bir seçenektir karadeniz
mesela ayder yaylası,kayabaşı yaylası,hıdırnebi yaylası buralar karadenizin en muhteşem yerleridir..

kapadokya ; peribacalarını biliyorsun seversen o tarz yerleri otel seçeneğin de çok olur orda.istersen çok lüks otel veya taş oteller var..ama haziranda orası bayağı sıcak olur.

denizi seviyorsanız belekte veya kemerde iyi lüks bir otel tercih edin derim..

ben turizm acentasında çalışıyorum canım her yeri oteli iyi bilirim turlarda rehberlikte yaparım.. o yüzden böyle detaylı bilgi verdim,bilmiş bilmiş konuştuğumu düşünmeni istemem :))
[/B]

Son düzenleme:
:-) çok teşekkür ederim..
çok güzel izah etmişsin, ayrıntılarıyla..
en iyisi olsun istiyoruz.. çok zor bi karar gerçekten.. tekrarı olmayan, hayat boyu hatırlanacak bikaç gün..
biz gezmeyi de istiyoruz, dinlenmeyi de.. farklı yerler görmeyi de..
yazdıklarını nişanlıma da izah edeceğim.. bakalım artık, kısmette ne varsa, oraya gideriz..

ben kapadokyaya gittim turla, balayı için tavsiye etmiyorum çok yorucu oluyor.... kaydirigubbakcemile4

karadenizede inşallah yaza gidicem ama ben annemelrle kadınlar toplaşıp gidiyoruz eşimi bırakıyorum o tarz yerler daha zevkli oluyo...

bence dinlenip başbaşa hoş vakit geçireceğiniz bir yer seçin deniz kum güneş ohhh misler gb....

vallahi ben kapadokyaya gittiğimde aramızda yeni evli birinci yılını kutlayan bir çift vardı ve çocuk sürekli uyudu otobüste kızcağız tek başına gezdi gerçekten çok yorucu ama çok çooook zevkli bir daha giderim ben çok beğendim....

bence de kesinlikle tur düşünmeyin. gitmediğiniz bir yerde otel ayarlayın, istedğiniz zaman otelde başbaşa olursunuz, istediğiniz zaman çıkıp gezersiniz... Biz geçen sene evlendik, önce kuşadasına sonra da kıbrısa gittik. hem istediğimiz zamanlarda otelde dinlendik, yüzdük güneşlendik, hem de bi iki gün çıkıp gezdik...
Mutluluklar şimdiden :1hug:

Back