- 3 Aralık 2014
- 7.896
- 9.160
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
inşallah alırsın canım guzel haberı
Bedne istiyoruummm. 2 Aydır deniyoruz ama dün yine adet oldumRabbim tüm isteyenlerin ve benim kucaklarımızı sağlıklı, hayırlı bebeklerle doldursun inşallah.
İnşallahİnşallah canım. Hayırlısıyla güzel haberler alırız inşallah.
ben biraz gecikmeli olarak aldım haberimi :) Darısı sizlerin başına inşallah. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasınGüzel haber alan yok mu kızzlarr?
oncelikle tebrik ederim :) gecikmeli aldim demissiniz gec dollenme mi oldu acaba?ben biraz gecikmeli olarak aldım haberimi :) Darısı sizlerin başına inşallah. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
teşekkür ederim canım. Gecikmeliden kastım buraya yazdığım tarihlerde hamileliğim başlamış aslında. Birde tam beşinci haftada öğrendim ya biraz geç gibi geldi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...oncelikle tebrik ederim :) gecikmeli aldim demissiniz gec dollenme mi oldu acaba?
oncesinde test yapmiy miydiniz? Benim de BAT 4 temmuzdu ilk defa bu kadar gecikti ancak testlerim negatif gerci 5. hafta 11 temmuzda dolucak. Pazartesiye doktora gitmeyi dusunuyorum ben de. Hayirlisi artikteşekkür ederim canım. Gecikmeliden kastım buraya yazdığım tarihlerde hamileliğim başlamış aslında. Birde tam beşinci haftada öğrendim ya biraz geç gibi geldi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Dün yaptım testi canım. Çizgi gayet netti, ki adetim gecikeli 3 gün olmuştu sadece. Onun dışında herhangi bir farklılık hissetmedim açıkcası.oncesinde test yapmiy miydiniz? Benim de BAT 4 temmuzdu ilk defa bu kadar gecikti ancak testlerim negatif gerci 5. hafta 11 temmuzda dolucak. Pazartesiye doktora gitmeyi dusunuyorum ben de. Hayirlisi artik