Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haziranda embriyo transferi yaptıranlar
- Konu Sahibi bgnsngnm
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- transfer sonrası tüp bebek tüp bebek 2018
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Haziran çoğu almıştır sonuç temmuz transferleri artık sonuç bekliyoArkadaşlar merhaba haziranda transfer yaptırıp sonuç alan yada bekleyen varmı
ben haziran sonunda oldum pazarteside sonuç alıcam. sizinde tüp bebekmiHaziran çoğu almıştır sonuç temmuz transferleri artık sonuç bekliyo
Hayırlı olsun evet 5 temmuzben haziran sonunda oldum pazarteside sonuç alıcam. sizinde tüp bebekmi
seninde hayırlı olsun canım. kaçıncı tedavi varmı ağrın falnHayırlı olsun evet 5 temmuz
Teşekkür ederim ben tutmayacağından çok eminim yaaa maalesef. İlk deneme yek 5. Gün embriyosu. Dört normal gebelik kaybım varseninde hayırlı olsun canım. kaçıncı tedavi varmı ağrın faln
yaaa Allah yardımcın olsun canım ama öle düşünme nasip kısmet belki olucak. düşüklerin nedeni neydikiTeşekkür ederim ben tutmayacağından çok eminim yaaa maalesef. İlk deneme yek 5. Gün embriyosu. Dört normal gebelik kaybım var
Hidrosalpenks kaynaklı düştüler. Transfer öncesi konuşuyorlar ya o zaman açılça söyledi zaten çözünürken sıkıntı olduğunu embriyo kasılıp büzüştü dedi çok düşük ihtimal normale döner dedi ve aksi gibi yinede transfer ettiyaaa Allah yardımcın olsun canım ama öle düşünme nasip kısmet belki olucak. düşüklerin nedeni neydiki
doğrudur canım ama Allahım neyi nasip ettiyse o olcak. en olmıycak dediğin anda olur sen bol bol dua etHidrosalpenks kaynaklı düştüler. Transfer öncesi konuşuyorlar ya o zaman açılça söyledi zaten çözünürken sıkıntı olduğunu embriyo kasılıp büzüştü dedi çok düşük ihtimal normale döner dedi ve aksi gibi yinede transfer etti
Bana fikren aşılanan tutmayacağı ben de haliyle normal yaşantıma devam ediyorum sıfır beklenti iledoğrudur canım ama Allahım neyi nasip ettiyse o olcak. en olmıycak dediğin anda olur sen bol bol dua et
bi acıdan iyi düşünmezssin sürekli acaba ne oldu tuttumu die. kısmet sonuçta hep düşünmeyin kfanıza takmayın diolar yaBana fikren aşılanan tutmayacağı ben de haliyle normal yaşantıma devam ediyorum sıfır beklenti ile
Aynen testi bile 14 ünde değilde 15 inde iğne için gitmişken yaptırcam kesinleşirse iğne olmam çok ağrıyo kalçalarımbi acıdan iyi düşünmezssin sürekli acaba ne oldu tuttumu die. kısmet sonuçta hep düşünmeyin kfanıza takmayın diolar ya
en iyisi vallahi canım öyle yap bencedeAynen testi bile 14 ünde değilde 15 inde iğne için gitmişken yaptırcam kesinleşirse iğne olmam çok ağrıyo kalçalarım