• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haziranda düğünüm varrrr

gfgfgf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
186
3
96
İstanbul
arkadaşlar nişanımda çok sevdiğimiz kayahanın nasıl ayrılacağız şarkısında dans etmiştik mükemmel oldu herkes çok beğenmişti ve şiir tabiki muhteşemdi düğünde ise mustafa ceceli hastalıkta sağlıktayı ve zekai tunca gülü susuz seni aşksız bırakmam şarkısnı düşünüyoruz sizce hangisi

bence zekai tunca değil de ahmet özhan daha iyi söylüyor gülü susuz seni aşksız bırakmam isimli parçayı onu tercih edebilirsin süper

benimde haziranda düğünüm var. 6 haziran...
düğünde canmı ailemdeki şarkı var ya.. zeki müren sevgimizin aşkımızın üstüne şarkısı ile dans etmek istiyorum...
ne dersiniz. sizce nasıl olur

canım sen bılırsın ama hastalıkta saglıkta cook ağır bır sarkı onu ele bence baska sarkılar arastır.illa türk şarkımı istıosun?benım duğunde 26hazıran sımdıden arastırıorum ama turkçe dusunmuyorum bu benım kendı fıkrım ama yabancı sarkıda volkanların arasında dans etmek daha romantık bence canım

benimde haziran 20 sinde:)hiç farketmio vala o heycanda ben müzik falan duymuycam büyük ihtimal:)nişanımda öyle olmuştu handi şarkıda dans ettiniz derseniz hatırlamıyorum:)önemsemem farketmiyo biz evlenelim sorunsuz şekilde o bana yetr:)

nilüferden ta uzak yollardan güzel parça ama kuzenımın düğününde bu parçada dans edıldı benımki farklı olsun bari.yabancı asla istemiyorum kesinlikle Türkçe olmalı..bende ahmet özhandan gülü susuz seni aşksız bırakmamı düşündüm ama kafam halen karışıkbilmiyorumkismile

bidee soner arıca devlerin aşkı süpperr canım bende 3 paça arasındayım bakalım:ecrin_bebek:

selam kızlarrr benimde haziranın 29 unda salonda nişanım var giriş müziğimiz titanik olacak 2. dans müziği aslı güngör aşk herşeye değer olcak herkese tavsiye ediyorum süper bi parça final dans müziği de unutulmaz dizisinin halil kurt ben seninle adlı parçasını düşüyorum kızlar nasıll

arkdslar bu salı düğünüm var.dans müziği olarak nilüfer ta uzak yollardana karar verdim.giriş müziği olarak melih kibar mesaj.sizce nasıl?

benimde haziranda düğünüm var. 6 haziran...
düğünde canmı ailemdeki şarkı var ya.. zeki müren sevgimizin aşkımızın üstüne şarkısı ile dans etmek istiyorum...
ne dersiniz. sizce nasıl olur

Aynı gün evleniyoruzz ...:lepi:benim de Nikahım 6 Haziranda olacak inşallah canım hihoyyyt

selam kızlarrr benimde haziranın 29 unda salonda nişanım var giriş müziğimiz titanik olacak 2. dans müziği aslı güngör aşk herşeye değer olcak herkese tavsiye ediyorum süper bi parça final dans müziği de unutulmaz dizisinin halil kurt ben seninle adlı parçasını düşüyorum kızlar nasıll

bence tercihlerin güzel canım yalnız Unutulmaz Dizisinin müziğini bilmiyorum dinlicem en kısa sürede .. Ben de Titanic ve Aslı Güngör düşünebilirim

slm kızlar bende temmuz sonu evleniyorum sositososito ve düğün müziği olarak zuhal olcay pervaneyi düşünüyorum bence o günün anlamın çok uyuyor yabancı olursada kesinlikle whitney houston i will always love you olur.boshayallersmile

Benimde 6 haziran düğünüm bende "Seferad-Seni ne çok sevdiğimi" şarkısını düşünüyorum..

herkes 6 haziranda evlenior sanırım.benmde altı haziran.bende nilüfer ta uzak yollardan ve diğer dans müziğim ise murat kekili beşinci mevsimim olucakkk

bende nişanımda gülü susuz seni aşksız bırakmam da dans ettim çok güzeldi bence zekai tuncaalkisalkisalkis

Back