Tuvalet Eğitimi haziranda 3 yaşını dolduracagız hala özerklik kazanmadı yardım tecrübeli anneler

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

enesibel

2 prens annesi
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
1.228
2
108
38
oglum haziranda 3 yaşını doldurup 4 yaşına gircek ve ben kaç kere başarısız oldum.alaturka tuvaletten bacaklarını ayırınca düşerim diye korkup aglıyor. klazot tuvaleten içine kayar düşerim diye korkup aglıyor.neyse klazot tuvalete oturtmalı cocuk süngeri aldım bu seferde içine kayıyor diye korkuyor. lazımlık aldık lazımlıgıda sguk diye oturmuyor.resmen bana çin işkencesi apıo çocuk.psikloga götürüdüm bırak özerkligini kazansın kendini tanısın dedi
ben 2 a sonra dogum yapaagım 2 çocukla ugraşamk zor olur bebegim dogmadan bu işi bitirmek istiyorum
saglık ocagındaki aile hekimimizde diyoki bıraktırsan bile kıskaçlıktan ilgi istiycek kardeşi gibi altına edecek diyor.
lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız

Kardeşi olunca " bak abi oldun sen büyüdün artık bez kullanma " diye bıraktırabilirsin.

işte kardeşi olmadan 2 ay içinde ben bu tuvalet egitimini atamamlamam lazımki düşünsenize hem bebek hem gelen giden hemde kaynanamlar flan gelecek hiç fırsatım olmuycak ilgilenmeye.
ha bire pepenin kakamız tuvallette şarkısını dinletiyorum videolar izletiyorum hep kaçırıyor ve haberi bile olmuyo eşimde bana hep kızıyo nazman kılıyo bu evde damlatır flan bagla altını idye napcam bilmiorum :(

Back