Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım nasıl gidiyor? Sorunla ilgili bi fikrim yok açıkçası. Bende de kuruluk yaptı çok fena fitil. Benim de çok kasık batmam oluyor bugün 4.gün transferin. Hayırlısı olsun inşaAllah

Canım nasıl gidiyor? Sorunla ilgili bi fikrim yok açıkçası. Bende de kuruluk yaptı çok fena fitil. Benim de çok kasık batmam oluyor bugün 4.gün transferin. Hayırlısı olsun inşaAllah
İyi gidiyor canım hep evdeyim genelde uzanıyorum bazen kalkıp ufak tefek işler yapıyorum umarım bu belirtilerimiz hayra işarettir

Teşekkür ediyorum moral verdiğiniz için Allah’ım razı olsun tez vakitte tekrar evlat sahibi olun insallah yürekten diliyorum

İyi gidiyor canım hep evdeyim genelde uzanıyorum bazen kalkıp ufak tefek işler yapıyorum umarım bu belirtilerimiz hayra işarettir
Ay inşaAllah kuzum ya valla bende çoğunlukla yatıyorum arada evin içinde yürüyorum kan akışı olsun diye onun dışında hep uzanıyorum

Buradan bir arkadaşımız da öyle hesaplanmadığını söyledi İyice kafam karıştı canım
İnternetten baktım konulduğunda 2 haftalık diyor bilmiyorum artık her neyse tek tutsunlar da haftasını hesaplarız insallah o günler gelse ahhh kuzucum senin ninnisi bir tane mi konuldu

Aynenn öyle büyük tuvalet geldiğinde oluyor özellikle değil mi sonra ağrı falan yok hiç belirtim yok bnm de 6. Günü

Merhaba arkadaşlar bugün 6. Günüm hiçbir belirtim yok sabah test yaptım negatif çıktı perşembe gününü sabırsızlıkla bekliyorum

Merhaba arkadaşlar bugün 6. Günüm hiçbir belirtim yok sabah test yaptım negatif çıktı perşembe gününü sabırsızlıkla bekliyorum
Merhaba canım bende erkenden yaptım cikmamsiti bugün 7 gün erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı bakalım kan testi bekleyeceğiz mecburen ama günler geçmek bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…