- 2 Temmuz 2019
- 804
- 4.167
- 63
- 24
Canım nasıl gidiyor? Sorunla ilgili bi fikrim yok açıkçası. Bende de kuruluk yaptı çok fena fitil. Benim de çok kasık batmam oluyor bugün 4.gün transferin. Hayırlısı olsun inşaAllahKızlar bugün transferimin 6. Günü, tuvalete sıkışık olduğumda çok fena kasık batmalarım oluyor wc çıkınca düzeliyor, bunu yaşayan var mı ? Bir de Protestan fitil kuruluk yaptı bunla alakalı önerisi olan var mı
İyi gidiyor canım hep evdeyim genelde uzanıyorum bazen kalkıp ufak tefek işler yapıyorumCanım nasıl gidiyor? Sorunla ilgili bi fikrim yok açıkçası. Bende de kuruluk yaptı çok fena fitil. Benim de çok kasık batmam oluyor bugün 4.gün transferin. Hayırlısı olsun inşaAllah
Tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar
Şimdi kan sonucumu aldım 875 çıkmış
Tek embriyo transferi olmuştu ikiz kızlarımda 630 falandı acaba diyorum tek yumurta ikizi olabilir mi
Teşekkür ediyorum moral verdiğiniz için Allah’ım razı olsun tez vakitte tekrar evlat sahibi olun insallah yürekten diliyorumYasadigim cokca denemelere dayanarak şunu soyleyebilirim belirtilere takilmayin..1.tup bebek denememde sifir belirti ne agri ne sizi hicbisey yoktu cocuk sahibi oldum.. üstüne 4 tup bebek denenem negatif sonuclandi hepsinde agrim olmuştu.. Allah insallah nasip eder test gununuzu bekleyin olumsuz dusunmeyin..
Ay inşaAllah kuzum yaİyi gidiyor canım hep evdeyim genelde uzanıyorum bazen kalkıp ufak tefek işler yapıyorumumarım bu belirtilerimiz hayra işarettir
Test günün ne zamandı? Canımİyi gidiyor canım hep evdeyim genelde uzanıyorum bazen kalkıp ufak tefek işler yapıyorumumarım bu belirtilerimiz hayra işarettir
Buradan bir arkadaşımız da öyle hesaplanmadığını söylediDpgru düşünüyorsun 2 haftalık oluyor kuzum
Evet ben terliyorum 3 gecedir ama hava sıcak ondandır diyorumGece ateş basması gibi bişey yaşayan varmı acaba
İnternetten baktım konulduğunda 2 haftalık diyor bilmiyorum artık her neyse tek tutsunlar da haftasını hesaplarız insallah o günler gelse ahhh kuzucum senin ninnisi bir tane mi konulduBuradan bir arkadaşımız da öyle hesaplanmadığını söylediİyice kafam karıştı canım
Hadi insallah benim de 7.gunum kuzumKızlar bugün transferimin 6. Günü, tuvalete sıkışık olduğumda çok fena kasık batmalarım oluyor wc çıkınca düzeliyor, bunu yaşayan var mı ? Bir de Protestan fitil kuruluk yaptı bunla alakalı önerisi olan var mı
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum darısı bizlereÇok teşekkür ederim
Evet çarşamba sabah yine kan vereceğim
Sağlıkla inşallah
Aynenn öyle büyük tuvalet geldiğinde oluyor özellikle değil mi sonra ağrı falan yok hiç belirtim yok bnm de 6. GünüKızlar bugün transferimin 6. Günü, tuvalete sıkışık olduğumda çok fena kasık batmalarım oluyor wc çıkınca düzeliyor, bunu yaşayan var mı ? Bir de Protestan fitil kuruluk yaptı bunla alakalı önerisi olan var mı
ben de kimyasal gebelik geçirdim, adetim beş gün gecikmişti, yoğun ve sancılı olmuştu ama kimisinde adet gecikmesi bile olmadan kimyasal olabiliyormuş, hcg değerinin ne kadar yükseldiği ile orantılı olarak adet gecikmesi ve kanama miktarı artıyor benim anladığım. bir de bir youtuber'dan duymuştum, tüp bebek transferi sonrası gebelik oluşmamış ama vücut embriyoları rahimde yok etmiş, kanama da olmamış yani. hatırlamıyorum onun da ilk kimyasal gibi hcg değerleri yükselmiş miydi ama böyle bişey anlatmıştı bana da ilginç gelmişti, başkaca da bi yerden duymadım böyle bir durum ama olabilir mi ki acaba.. sebibebi gibi bi adı vardı, makyaj kanalı...
Merhaba canım bende erkenden yaptım cikmamsiti bugün 7 gün erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı bakalım kan testi bekleyeceğiz mecburen ama günler geçmek bilmiyorMerhaba arkadaşlar bugün 6. Günüm hiçbir belirtim yok sabah test yaptım negatif çıktı perşembe gününü sabırsızlıkla bekliyorum
AminTebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
O durum bende de oluyor bence sıkışıyoruz neden acaba bu bir belirti olamaz diye düşünüyorumAynenn öyle büyük tuvalet geldiğinde oluyor özellikle değil mi sonra ağrı falan yok hiç belirtim yok bnm de 6. Günü
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum darısı bizlere
ben de başladım 1 hafta oldu daha uykusuzluk sorunum oldu ama ondan mı bilmoyorum sabah erkenden uyanuyorum ekmolarak imprly de verdi doktorSelam biesteron dhea ilacı bende kullanmaya başladım yaklaşık bi 10 gün oldu ama, bi yan etjikisi oluyır mu bilmiyorum
Yarın acaba ben de mi alsamMerhaba canım bende erkenden yaptım cikmamsiti bugün 7 gün erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı bakalım kan testi bekleyeceğiz mecburen ama günler geçmek bilmiyor
25 i ama 24 ünde bi idrar testi yapsam mı diyorum cesaret edebilirsemTest günün ne zamandı? Canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?