- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.128
- 63
Ama bir şey diyeyim, başkaca bir sorun yoksa pko'ların yumurta rezervi candır demişti doktorum, biraz güzel tarafından baktırmak için :)Evet ya genetik diyorlar tanımadığımız bilmem kaç kuşak önceki akrabalarımızdan mı geldi anlamadım ki
Sadece 3. gün 5. gün değil aslında e2 ve progesteron değerinize de bakmıştır hekiminiz, her doktorun tedavi planlaması farklıdır, sizin için doğru olanı vermiştir, mesela bazıları östrojen jeller, bantlar bazıları haplar da verir. Bazıları vermez, iki farklı 3. gün trasnferinizde bile doz ayarlamanız aynı olmayabilir. Bu kişiden kişiye değişir, doktorunuza güvenin, bir sonraki randevunuz için bu soruyu not alın ve sorun. Bazen randevularda heyecanlı oluyoruz, unutuyoruz sorularımızı, not almak iyidir. Doktorunuz size "sorularım var" dediğiniz halde 15 dakika ayırmıyorsa belki doğru doktorla olmayabilirsiniz. Doktorunuz psikologunuz, eşiniz ya da anneniz değil, sizi sarsılmaz bir sabırla teselli etmek zorunda değl ama size uygulanan tedavi hakkında sorularınızı cevaplaması gerekir.Transferden sonra bAna estoferm verilmedi. Arayıp hemşireyi sordum 3. Gün olanlara vermiyoruz dedi. Daha önce başka merkezde yine 3. Gün transferine verilmişti. Kafam karıştı bu konuda bir şey biliyo musunuz
N Nisanesintisi01Ah ahh ben biraz pataklaya pataklaya sevişlerimle meşhurum canımBallkupum iyi bilir oda geçen açmış drama izliyor ya napim ben sizi şimdi. Mendil mi uzatyaum merdane mi
Kız o kadar çok nar suyu okudum ki burada Hahah içmezsem tövbe estağfurullah lanetlenmiş gibi olcam sankibugün opette buldum nası seviniyorum halbuki ilaçlar istenilen kalınlığa getiriyor aslında
Çok teşekkürlerSadece 3. gün 5. gün değil aslında e2 ve progesteron değerinize de bakmıştır hekiminiz, her doktorun tedavi planlaması farklıdır, sizin için doğru olanı vermiştir, mesela bazıları östrojen jeller, bantlar bazıları haplar da verir. Bazıları vermez, iki farklı 3. gün trasnferinizde bile doz ayarlamanız aynı olmayabilir. Bu kişiden kişiye değişir, doktorunuza güvenin, bir sonraki randevunuz için bu soruyu not alın ve sorun. Bazen randevularda heyecanlı oluyoruz, unutuyoruz sorularımızı, not almak iyidir. Doktorunuz size "sorularım var" dediğiniz halde 15 dakika ayırmıyorsa belki doğru doktorla olmayabilirsiniz. Doktorunuz psikologunuz, eşiniz ya da anneniz değil, sizi sarsılmaz bir sabırla teselli etmek zorunda değl ama size uygulanan tedavi hakkında sorularınızı cevaplaması gerekir.
Anladım bazı hastaneler vermiyor demek ki hepsi aynı değil. Bana da bebeğin fotosu verildi de o kadar detaylı değildiNormal A 4 kağıdı ama çıktı olarak verildi ayrıca bebeklerin fotosu da ayrıca zımbalanmıştı ayrıntılı ne oldu ne yapıldı ne zaman çözüldü kac embriyo kaldı kaçı koyuldu anne baba adları hepsi vardı
Amin canım işallah tez zamanda sizlere de nasip olur guzel haberlerinizi alırız işallahhhEvet ya çok fazla pkos. Yediğimiz içtiğimiz mi yapıyor anlamadım kiah benim 35 40 gün olsa öpüp başıma koycam. Senede 2 3 defa anca olur. Off bide sinir stres basar ki dimi. Kendi evim olursa kum torbası astırcam
Hadi gözün aydın canım ayy darısı sağ salim kucağına almaya ve biz bekleyenlere inşallah
İnşallah inşallah canım ya ben anneme çok sitem etmiştim beni niye doğurdun diye benim çocuklar da öyle demez inşallah,Muhtelemen öyle oldu canımneyse öyle böyle yaşamayı öğrendik umarım çocuklarımıza geçmez
Evet evet fazla çıktı 20 topladılar ama 4 kaldı. Korktum açıkçası çözüldükten sonra hayatta kalabilirler inşallahAma bir şey diyeyim, başkaca bir sorun yoksa pko'ların yumurta rezervi candır demişti doktorum, biraz güzel tarafından baktırmak için :)
Aynen kk o emojiyi benim için yapmışN Nisanesintisi01Catlak-kurabiye kesiblikle patakla yaram seviyor hatta bak bu emoji tam onluk ya drama denk geldi napim çok güzeldi, titanik de hani fena fikir değil
Ya çok kalınlasmıs deyip transferi gelecek aya ertelenirseEn kotusu anti oksidandir şifalidir deyip icivermek)
O zaman gerek olunca içersin, elinde bulunsun, ben boyle diyorum da yarın heryerde nar suyu ararsam, seni bulurum ona göreAh ahh ben biraz pataklaya pataklaya sevişlerimle meşhurum canımBallkupum iyi bilir oda geçen açmış drama izliyor ya napim ben sizi şimdi. Mendil mi uzatyaum merdane mi
Kız o kadar çok nar suyu okudum ki burada Hahah içmezsem tövbe estağfurullah lanetlenmiş gibi olcam sankibugün opette buldum nası seviniyorum halbuki ilaçlar istenilen kalınlığa getiriyor aslında
Merhaba canım, ben de aynı şekildeyim. Geçen hafta cumartesi kese randevusu vardı. Alttan muayene oldum sonrasında tesadüf mü bilmiyorm kanama oldu. Çok değildi ama sonradan lekelenme şeklinde 2 gün devam etti bitti. Sonra perşembe günü sabah kalktığımda yine kanama olmuştu ve panik oldum doktoruma söyledim normal dedi ama yine de proluton depot verdi hemen vuruldum kesildi. Normalde kalp atışı için 24 temmuza randevu vermişti ama ben tedirgin olduğum için bugün başka bi doktordan randevu aldım ve gittim. Acaba kanama alanı var oyüzden mi oluyor diye. Çok şükür bir sıkıntı görünmedi ve bebeğin kalp atışını da duymuş oldum. İçim rahatladı. Kanama alanı gözükmüyor merak etme olur öyle arada çok yoğun olmadığı sürece sıkıntı yok için rahat olsun dedi.Kızlar merhaba,
Geçen hafta lekelenmelerim olunca doktor proluton Depot yazmıştı geçen cumartesi onu vuruldum tamamen kesilmişti, ama şimdi yine başladı, normal böyle şeylerin olmasıpozitifi görüp lekelenmesi devam eden var mı
Kafamızda deli sorularYa çok kalınlasmıs deyip transferi gelecek aya ertelenirse
Hahah tamam ben zulayı buldumO zaman gerek olunca içersin, elinde bulunsun, ben boyle diyorum da yarın heryerde nar suyu ararsam, seni bulurum ona göre
Sormayın aynı sorular bende beyin fırtınası yapıyorSimdi mesela, bir tane bebek dogdu bu onumuzdeki yil, sonra 2 yil sonra mesela dediniz kardes yapalim, o da geldi dunyaya, simdi teknik olarak bunlar embriyonik ikizler cunku ayni anda dollendiler ama dunyaya gelisleri itibariyle biri buyuk biri kucuk, benim de kafamda boyle deli sorular oluyor)
Canım naptınGötürmedi eve bekleyelim.dedi zeki koca.mm offf
Kesinlikle cok bağlayıcıydı itiraf etmen gerekirse bitmek bilmedi ahh son sahne yok muN Nisanesintisi01Catlak-kurabiye kesiblikle patakla yaram seviyor hatta bak bu emoji tam onluk ya drama denk geldi napim çok güzeldi, titanik de hani fena fikir değil
Hadi bakalım as kaldı ikimize de zaten aramızda 2 gun var seninle adet tarihin Benimde uygulamadan bakıyorum 24 TemmuzHahahahabende dün bir anda olmadı hissine kapıldım ağladım bugün de lekelenme başlayınca ağladım ama şuan çok pozitifim. Yani sonuçta veren de Allah alanda Ve daha buzun içinde 4 evlat daha var
Canım ben 26 -28 günde bir adet oluyorum yarın 27. Günüm şu takvim hesaplayan programlarda adet tarihi gösteriyor 10 temmuzda transfer oldum benim adetin 19. Günü transfer oldu
Aynen öyle. Ben inanıyorum şuan olmamasının nedeni de Allah’ın takdiri var bir bildiği biz elimizden geleni yapalım da
Şu meşhur nar suyunu bende içtim arkdas gibi düşündüm yanı içmesem sanki o rahim kalınlaşmayacak bir yanım eksik kalacaktı dedim ki bende içmeliyim adet yerini bulsun neyse içtik bri buçuk hafta nar mevsimi değil biliyorsun babam şaklamış dolaba topladığı narları hepsine el koydumKafamızda deli sorularyok yok bu kadar erteleme yeter lütfen pleaseee
Hahah tamam ben zulayı buldum
İyi ki saklamış o zaman babanŞu meşhur nar suyunu bende içtim arkdas gibi düşündüm yanı içmesem sanki o rahim kalınlaşmayacak bir yanım eksik kalacaktı dedim ki bende içmeliyim adet yerini bulsun neyse içtik bri buçuk hafta nar mevsimi değil biliyorsun babam şaklamış dolaba topladığı narları hepsine el koydum
Şimdi bu konuda Avrupa Infertilite Topluluğu EFS'in bir soru cevap köşesi var. Diyor ki IVF transferinde uterine lining yetmezliği, kalınlığından daha sık rastlanan bir durumdur. Bir hasta da sormuş, Uterine kalınlığı nedeniyle transferimin iptali hangi aşamada mümkün olur? Otoriteler de şöyle demişler:Ya çok kalınlasmıs deyip transferi gelecek aya ertelenirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?