yumurta toplama yapıldığı gün sor istersen. hakkında hayırlısı olsun canımMerhabalar kizlar bende bgn son kontrolümu oldum crs saat 10 da opu olacak ins
Ama drum cmt de transfer dedi hemen nicin boyle karar verdi hemen anlayamadim 3.gun embriyosu olur eger cmt transfer yaparsa sorsammi isine karismasammi
eğer talep fazla ise uğraşırım sorun değil. isteyenler tarihleri yazsınSanırım tek ye tarih alıp kendin oluşturuyorsun biraz uğraştırıcı bir iş liste yapmak.
Daha bugün toplandi 21 yumurta.tabi bunlardan kaç tanesi dollenir kacinci güne kdr gider bilmiyorum.her gün arayip bilgi vereceklermis bakalim.kismet :)Can'ım hadi bakalım hayırlısı olsun. Kaç embriyon var ve embriyolarının kalitesi ne?
Hayırlısı olsun, 5.güne bir sürü embriyonuz olur inşallah. Toplanan yumurta sayınız gayet iyi.Daha bugün toplandi 21 yumurta.tabi bunlardan kaç tanesi dollenir kacinci güne kdr gider bilmiyorum.her gün arayip bilgi vereceklermis bakalim.kismet :)
evet doktorda aynı seyi soyledi☺Hayırlısı olsun, 5.güne bir sürü embriyonuz olur inşallah. Toplanan yumurta sayınız gayet iyi.
raporu nereden çıkaracaksınız neden o kadar uzun ben 1 haftada çıkardım.BEN BEN BEN
Ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım temmuzda istiyordum ama rapor cikartma işi uzun surcekmis ondan ağustosa kaldi benim tüp bebek
yumurta sayın gayet güzel. 5. günü gören çok sayıda embriyon olur diye düşünüyorum. güzel haberlerini bekliyoruz.Daha bugün toplandi 21 yumurta.tabi bunlardan kaç tanesi dollenir kacinci güne kdr gider bilmiyorum.her gün arayip bilgi vereceklermis bakalim.kismet :)
Gerçekten sayı çok iyi pko mu var Can'ım? Benim iki tane embriyom var 5 yumurta toplandıDaha bugün toplandi 21 yumurta.tabi bunlardan kaç tanesi dollenir kacinci güne kdr gider bilmiyorum.her gün arayip bilgi vereceklermis bakalim.kismet :)
üniversiteden cikarcaz. canim bizim 28 haziranda 3 yıl doluyor. rapor icin 29 haziranda basvurcaz tüp bebek doktorum 2-3 haftada çıkar dedi rapor. temmuz 3ü gibi adet olcam ben temmuza yetismez dedi rapor agustosa sarkar tedavi dediraporu nereden çıkaracaksınız neden o kadar uzun ben 1 haftada çıkardım.
:) sorma yahuuu 33 yaşndyım daha yeni öğrendiim pko olduğumu.daha doğrusu mayıs ta başlayacaktım tedaviye ve regl im 8 gün gecikince doc gittim.ve bana gösterdi yumurtaların dizilimi yumurtalık kenarlarında buda pko belirtilerinden biriymiş ama düzenlidir reglim 26 günde 1 olurum sadece senede 1 geçikmem olur.hangi doctora gittiysem rezervimin iyi olduğu söylendi.sanırım rezerv ve dizilimden dolayı bu sonucu aldım.Gerçekten sayı çok iyi pko mu var Can'ım? Benim iki tane embriyom var 5 yumurta toplandı
ayyy ihşallah :)yumurta sayın gayet güzel. 5. günü gören çok sayıda embriyon olur diye düşünüyorum. güzel haberlerini bekliyoruz.
hosbuldum canimm benim adet tarihim 21 temmuz o zaman baslanir herhalde agustusta da transfer olur allah izin verirse. Ben bi hafta oncesinden gider islemleri baslatirim esim sonradan izne ayrilir gelir herhalde hayirlisi bakalimmAramıza hoşgeldin. Liste nasıl yapılıyor bakayım öğrenir yaparım. Benimde transferim temmuz sonunda olacak. hakkımızda hayırlısı olsun
Benimde önceki denemelerimde yumurta toplama gününe kadar yanlızdım. eşim yumurta toplama günü geldi sadecehosbuldum canimm benim adet tarihim 21 temmuz o zaman baslanir herhalde agustusta da transfer olur allah izin verirse. Ben bi hafta oncesinden gider islemleri baslatirim esim sonradan izne ayrilir gelir herhalde hayirlisi bakalimm
İnşallah fire vermeden 3. Güne gidersin Can'ım.:) sorma yahuuu 33 yaşndyım daha yeni öğrendiim pko olduğumu.daha doğrusu mayıs ta başlayacaktım tedaviye ve regl im 8 gün gecikince doc gittim.ve bana gösterdi yumurtaların dizilimi yumurtalık kenarlarında buda pko belirtilerinden biriymiş ama düzenlidir reglim 26 günde 1 olurum sadece senede 1 geçikmem olur.hangi doctora gittiysem rezervimin iyi olduğu söylendi.sanırım rezerv ve dizilimden dolayı bu sonucu aldım.
gerçi sayının çok önemi yok anladığım kadarıyla kaç tanesi döllenecek kaç tanesi 3. güne veya 5. güne gidebilecek o önemli
Hayır istemediler gerek yok zaten.tüp bebek raporu için sizlerden genetik testleri istediler mi?
yanlız bir bebeğim karnımda öldü o yüzden istediler düşük sebebi genetik bir sıkıntıdan dolayımı diye. oda temiz çıktıtüp bebek raporu için sizlerden genetik testleri istediler mi?
anladim cnm üzüldümyanlız bir bebeğim karnımda öldü o yüzden istediler düşük sebebi genetik bir sıkıntıdan dolayımı diye. oda temiz çıktı