üzme kendini bebeğimize kavuşmak için hepimiz sıkıntılar çekiyoruz. inanıyorumki bebeğimize kavuştuğumuda bu sıkıntıları unutacağız. Hakkında hayırlısı olsun. Bana doğum kontrol hapı verdi geçen ay doktorum. Ayın 5. de bırakacağım 8. de başlayacağız tüp bebeğe.mehaba arkadaşlar,
ben iki kere aşılama oldum bir tuttu ama gebelik ilerlemedi diğeri başarısız oldu. bir kerede de kendiliğinden gebelik oldu ama o da dış gebelikti. Rahmimden ameliyat oldum histereskopi ile polip aldırdım. bir kaç ay dinlenip yazın denemeye karar vermiştim. ocak şubat ve mart ayı benim için hiç güzel geçmedi. şimdi ağustostosta tüp bebek için görüşmelere başladım. hala aynı merkezle görüşüyorum. hem maddi hem manevi olarak ağustos eylül ay ıbenim için iyi olacak. eylül ayına sarkmasını istemesem de bazen işler beklenen süreçlerde ilerlemeyebiliyor. ağustos ayının kaçında adetim başlayacak bilmiyorum ama temmuzda ön görüşmeler için kontollere başlayacağım. şuan merkezle telefonda görüşüyorum. herkes için iyi sonuçlar dilerim.
inşallah canım. Burada yaşadığın aşamaları yazarsan birbirimizden haberdar olur yardımlaşırız.O zaman transfer Zaman'ı belki aynı dönemlere denk gelir ya da benim ki bir kaç gün önce olur. Adetimden sonraki 19 gün temmuz başına denk geliyor. İnşallah güzel haberleri birlikte alırız
inşallah canımTamam Can'ım yazarım tabiki de inşallah güzel haberi de yazarım.
Teşekkürler inşallah hayırlısı olur. Doğum kontrol hapını niye verdi?üzme kendini bebeğimize kavuşmak için hepimiz sıkıntılar çekiyoruz. inanıyorumki bebeğimize kavuştuğumuda bu sıkıntıları unutacağız. Hakkında hayırlısı olsun. Bana doğum kontrol hapı verdi geçen ay doktorum. Ayın 5. de bırakacağım 8. de başlayacağız tüp bebeğe.
yumurtaların aynı anda büyümesini sağlıyormuş. bu sayede daha fazla yumurta oluyormuşTeşekkürler inşallah hayırlısı olur. Doğum kontrol hapını niye verdi?
Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.Merhaba.bizde bu ay basladik tedaviye 3 bucuk senelik ewliyiz insallah olumlu sonuclar aliriz hepimiz
Canım o hastanede yaptıran varsa mutlaka yazar. inşallah en kısa zamanda bebeğine kavulursun. hayırlı ramazanlar.Medicana çamlıcaya devam ediyorum ben. Bu hastaneden tüp bebekte olumlu sonuç alabilir miyim sizce? Bu arada hayırlı ramazanlar. Bu ayın hürmetine inşallah dualarımız kabul olur.
Aramıza hoşgeldin. Liste nasıl yapılıyor bakayım öğrenir yaparım. Benimde transferim temmuz sonunda olacak. hakkımızda hayırlısı olsunKizlarr beni de araniza alin temmuzun sonunda yaptircaz bizde birde liste yaparsaniz ilk sayfaya super olur
Merhaba canım, hayırlı ramazanlar. Hakkında hayırlısı olsun bu mübarek ayda inşallah güzel haberlerini alırız.merhaba kızlar,
hayırlı ramazanlar hepinize
bende bugün opu oldum.
benimde 5 gün içinde sanırım en geç cumartesiye transferim yapılacak.
Can'ım kaç yumurta toplandı? Kaç embriyo var?Merhabalar kizlar bende bgn son kontrolümu oldum crs saat 10 da opu olacak ins
Ama drum cmt de transfer dedi hemen nicin boyle karar verdi hemen anlayamadim 3.gun embriyosu olur eger cmt transfer yaparsa sorsammi isine karismasammi
Can'ım hadi bakalım hayırlısı olsun. Kaç embriyon var ve embriyolarının kalitesi ne?merhaba kızlar,
hayırlı ramazanlar hepinize
bende bugün opu oldum.
benimde 5 gün içinde sanırım en geç cumartesiye transferim yapılacak.
Sanırım tek ye tarih alıp kendin oluşturuyorsun biraz uğraştırıcı bir iş liste yapmak.Aramıza hoşgeldin. Liste nasıl yapılıyor bakayım öğrenir yaparım. Benimde transferim temmuz sonunda olacak. hakkımızda hayırlısı olsun
Yumurta toplama carsamba olacak canim daha olmadıCan'ım kaç yumurta toplandı? Kaç embriyo var?